Isolatiebedrijf

Uw woning laten isoleren door een isolatiebedrijf?

in Drenthe, Friesland en Groningen

Uw woning isoleren is dé duurzame manier om te besparen op uw energierekening. Lubben Isolatie is een professioneel isolatiebedrijf dat actief is in de regio Drenthe, Groningen en Friesland. Met jarenlange ervaring in het isoleren van woonhuizen en andere panden, vinden we voor ieder project een passende oplossing. U krijgt bij ons altijd geheel vrijblijvend een adviesgesprek. Dit kan gewoon telefonisch of digitaal. Bovendien bent u verzekerd van een gecertificeerde uitvoering klik hier, én profiteert u van minimaal 10 jaar garantie op uw isolatie. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande knoppen en ga met onze specialist in gesprek over de mogelijkheden. We denken graag met u mee!

Over Lubben Isolatie

Als ervaren isolatiebedrijf hebben we al vele huizen en andere panden, onder andere gebouwd tussen 1925 en 1985, mogen voorzien van isolatie. Doordat we productonafhankelijk zijn, zijn onze mogelijkheden onbegrensd en vinden we voor ieder project wel een geschikte oplossing. Wij garanderen A- kwaliteit isolatiemateriaal voor uw woning. Onze werkzaamheden voldoen aan gecertificeerde normen, waardoor wij altijd optimale isolatieservice kunnen bieden. Bovendien ontvangt u standaard 10 jaar isolatiegarantie bij ons! Meer weten of nieuwsgierig wat we voor uw pand kunnen betekenen? Lees meer over ons.

 

Dit zeggen klanten over Lubben isolatie

Snelle en duidelijke offerte. Goede uitleg. En vervolgens is de bodemisolatie snel gerealiseerd. Wij zijn heel tevreden. Een aanrader.

Alwin Piest

Voordelen A-kwaliteit isolatie

Bespaar jaarlijks honderden euro’s op elektriciteit en gas door uw woning of bedrijfspand te isoleren door een isolatiebedrijf. Lubben Isolatie, het gespecialiseerde isolatiebedrijf, staat klaar om u te helpen met A-kwaliteit isolatie. De voordelen van isolatie zijn:

  • Lagere energiekosten
  • Verminderde geluidsoverlast
  • Duurzamer leven
  • Comfortabel werken en wonen
  • Waardeverhoging van uw pand
  • Geen last meer van vocht en schimmel
  • Mogelijkheid tot subsidieaanvragen

Isolatiebedrijf Drenthe

Voor uw woning of bedrijfspand in Drenthe helpen onze experts u graag bij het kiezen van de juiste isolatie. Ons kantoor bevindt zich in Assen en we zijn actief in de hele provincie. Bij Lubben Isolatie bent u verzekerd van een gecertificeerde uitvoering met hoogwaardige producten en materialen. We zorgen voor een hoge isolatiewaarde met een lange levensduur. En dat allemaal tegen een zeer voordelig tarief. Ga in gesprek met onze adviseur en ontdek de mogelijkheden.

Isolatiebedrijf Friesland

Ook in Friesland kunt u terecht bij hét isolatiebedrijf van de regio. Lubben Isolatie installeert professionele isolatie in uw woning of bedrijfspand. We gebruiken hierbij de beste kwaliteit materialen en garanderen u een lange levensduur. Daarom krijgt u bij ons standaard minimaal 10 jaar garantie op uw isolatie. Ga gerust in gesprek met een van onze adviseurs. Dat kan bij u op locatie, maar ook via de telefoon. We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is!

Isolatiebedrijf Groningen

Woont u in de provincie Groningen en zoekt u een erkend isolatiebedrijf? Naast Drenthe en Friesland zijn we ook in Groningen actief en installeren we hoogwaardige isolatie voor bedrijven en woningen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. We kunnen bij u op locatie langskomen, maar u kunt uw gegevens ook telefonisch of digitaal doorgeven. Zo maken we het u graag gemakkelijk! Ga voor duurzaam en voordelig met hoogwaardige isolatie van Lubben Isolatie.

Isolatiediensten van Lubben Isolatie

Ontdek de isolatiediensten van Lubben Isolatie voor een energiezuinigere en comfortabelere leefomgeving.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie bij Lubben Isolatie is een rendabele investering. Naast energiebesparing verbetert het energielabel van uw pand, wat vaak leidt tot waardevermeerdering. Ons isolatiebedrijf heeft ervaring met diverse woningtypen, van vrijstaande huizen tot twee-onder-een-kap woningen. Ontdek meer op onze pagina over spouwmuurisolatie.

Vloerisolatie

Vloerisolatie bij Lubben Isolatie verbetert de energie-efficiëntie en optimaliseert het wooncomfort. Het houdt warmte efficiënt vast, behoudt een comfortabele temperatuur en laat de kruipruimte toegankelijk. Een niet-geïsoleerde vloer kan tot 15% warmte verliezen. De optie om het te combineren met vloerverwarming elimineert koude voeten en verhoogt de waarde van uw woning.

Bodemisolatie

Voor kruipruimtes tot 50 cm diep is bodemisolatie ideaal. Afsluiting met EPS-Parels, Drowa chips of ISO dekens voorkomt vocht en kou. We voerden meerdere bodemisolatieprojecten uit, vooral in vochtige gebieden. Ontvang momenteel 6 euro per m² subsidie bij twee isolatiemaatregelen.

Dakisolatie

Lubben Isolatie biedt effectieve dakisolatie, waarmee u uw woning duurzamer maakt. Het houdt niet alleen warmte vast, maar verbetert ook brandveiligheid en vermindert geluidsoverlast. De energiebesparingen zorgen voor een snelle terugverdientijd, meestal binnen 7 jaar. Dakisolatie verhoogt het energielabel en de waarde van uw vastgoed.

Glasisolatie

Lubben Isolatie biedt hoogwaardige glasisolatieoplossingen voor een energiezuinigere woning. Onze expertise en isolatieproducten verminderen warmteverlies via ramen, wat resulteert in een comfortabel binnenklimaat en aanzienlijke energiebesparingen. Ervaar zelf de voordelen van glasisolatie en investeer in een duurzamere leefomgeving.

Subsidie isolatie

Ontdek de beschikbare landelijke en gemeentelijke subsidies voor huiseigenaren en bedrijven die investeren in isolatie. Wellicht komt u in aanmerking voor een isolatiesubsidie. Raadpleeg onze subsidiepagina voor uitgebreide informatie over de belangrijkste regelingen die de overheid heeft ingesteld om duurzaam wonen en werken te bevorderen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Bent u benieuwd hoe Lubben Isolatie, uw ervaren isolatiebedrijf, uw woning beter kan isoleren en wat u dit op kan leveren? Ook als u zich nog aan het oriënteren bent, is het altijd goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Onze adviseur gaat graag met u in gesprek. Dit is geheel vrijblijvend: u zit nog nergens aan vast! We adviseren u graag bij u op locatie of – nog makkelijker – gewoon via de telefoon. Neem via de onderstaande knoppen gerust contact met ons op.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.