Isolatiebedrijf Emmen

Uw huis is bij uitstek de plek waar u zich prettig en comfortabel wilt voelen. In de winter is het dan ook fijn als het er lekker warm is, terwijl ’s zomers juist verkoeling erg gewenst is. Lubben Isolatie is het isolatiebedrijf in de omgeving van Emmen dat u hierbij. Wilt u meer weten over de specifieke mogelijkheden van isolatie in uw huis of bedrijfspand? Bel ons dan direct of vraag ons om een vrijblijvende offerte op maat!

Lubben Isolatie is uw regionale expert in isolatie

Met een zeer ruime ervaring in het vakkundig aanbrengen van onder meer dak-, vloer, spouwmuur-, glas- en bodemisolatie mag u ons gerust een expert in de branche noemen. We hebben ons gespecialiseerd in het optimaal isoleren van woningen uit de jaren 30 tot 90. In vrijwel al deze woningen valt er nog heel wat te winnen als het gaat om isoleren en besparen. Neem snel contact op met ons isolatiebedrijf Emmen en hoor direct hoe we ook uw woning kunnen verbeteren.

Isolerende oplossingen op maat

Wilt u uw huis op een professionele wijze laten isoleren? Isolatiespecialist Lubben isolatie helpt u graag verder. Niet alleen kunt u bij ons rekenen op een uitstekende service en prachtig vakmanschap, maar ook werken we met uitsluitend de beste isolatiematerialen en zijn we compleet productonafhankelijk. U zit dus niet vast aan isolatie van één specifieke leverancier, maar profiteert van een grote keuzevrijheid.

Kies voor A-kwaliteit isolatie

Om ervoor te zorgen dat u helemaal tevreden bent met de isolatie die we aanbrengen, ontvangt u altijd isolatiegarantie van 10 jaar. Zo weet u zeker dat we al isolatiewerken op een effectieve en duurzame manier uitvoeren.

Waarom kiezen voor Lubben isolatiebedrijf Emmen?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor isolatie van Lubben Isolatie. Profiteer onder meer van een reductie in geluidsoverlast, een lagere energierekening en een waardeverhoging van uw huis of bedrijfspand. Verder verkleint onze professionele isolatie de kans op schimmel en vocht in uw woning. Dit zorgt voor een prettiger en gezonder leefklimaat, waardoor u nog lang kunt genieten van uw woning in Emmen.

Keuze uit diverse soorten isolatie

Binnen Lubben Isolatie werken we uitsluitend met echte specialisten in isolatie. Onze medewerkers kunnen verschillende soorten isolatie in uw pand aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan bodemisolatie, dakisolatie, glasisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Op deze manier is er voor ieder pand de perfecte aanpak met het meest ideale eindresultaat.

Subsidie voor woning isoleren in Emmen

Er bestaan verschillende subsidies voor het verduurzamen en isoleren van uw woning of bedrijfspand. Om u meer inzicht te geven in de voorwaarden en regelingen hebben we een speciale subsidiepagina voor u klaargezet.

Benieuwd naar de opties? Neem direct contact met ons op!

Kunt u wel wat advies op maat gebruiken over uw isolatiemogelijkheden in Emmen? Vraag het aan het team van Lubben isolatie. We vertellen u graag meer over de diverse soorten isolatie die we in uw pand kunnen aanbrengen. Daarnaast lichten onze specialisten ook de geldende subsidieregelingen met plezier aan u toe.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.