Spouwmuurisolatie

Door uw spouwmuur te laten isoleren, kunt u jaarlijks tot wel honderden euro’s besparen op uw energiekosten. Spouwmuurisolatie is namelijk de rendabelste vorm van isolatie die u in uw woning of bedrijfsgebouw kunt laten aanbrengen. Hiermee heeft u niet alleen minder kosten, maar krijgt het pand ook een hoger energielabel, wat meestal gepaard gaat met een waardevermeerdering.

Wilt u uw pand verduurzamen en milieuvriendelijker leven en werken? Neem dan contact op met een specialist van Lubben Isolatie en vraag naar de mogelijkheden voor spouwmuurisolatie. We kunnen bij u langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek, maar het is ook mogelijk om uw gegevens digitaal door te geven. Zo kunnen we makkelijk een uitgebreide offerte voor u opstellen.

Lubben Isolatie: úw ervaren isolatiebedrijf

Lubben Isolatie is een ervaren isolatiebedrijf waar enkel isolatiespecialisten werken. We isoleren vooral woningen en bedrijfsgebouwen die tussen 1925 en 1985 gebouwd zijn. Deze panden zijn namelijk vaak slecht of helemaal niet geïsoleerd. Natuurlijk isoleren we ook nieuwere panden en nieuwbouwwoningen. Bij Lubben Isolatie bent u verzekerd van een juiste aanbrenging van het spouwmuurisolatiemateriaal.

We zijn volledig productonafhankelijk. Dit betekent dat de mogelijkheden onbegrensd zijn en we voor ieder project de best passende oplossing vinden. Onze specialisten werken aan de hand van een gecertificeerde uitvoering. Zo kunnen we altijd de kwaliteit en service leveren die u verdient. U krijgt bij ons ook standaard 10 jaar garantie op de aangebrachte isolatie. We zijn pas tevreden met het eindresultaat als u tevreden bent en gaan niet weg totdat alles netjes afgewerkt is.

“We wonen in een relatief oud huis, een huis dat niet goed geïsoleerd was. Gedurende winter werd het heel koud en in de zomer was het juist heel warm. We leefden niet comfortabel en vonden het tijd om een gespecialiseerd isolatiebedrijf in te schakelen om onze spouwmuren te laten isoleren. We kwamen op de website van Lubben Isolatie terecht. Na een fijn adviesgesprek hebben ze uiteindelijk onze muren en direct alle ramen volledig geïsoleerd. De mannen hebben echt fantastisch werk geleverd. We zijn heel blij met hun uitstekende service en het geweldige eindresultaat!”

– Fam. Vink uit Hoogezand-Sappemeer (Groningen)

Voordelen spouwmuurisolatie

Hou de kou buiten de deur met de kwalitatieve spouwmuurisolatie van Lubben Isolatie. We brengen het materiaal vakkundig aan, waardoor u optimaal profiteert van de volgende voordelen:

  • Hoger energielabel gepaard met waardevermeerdering van uw woning
  • Lagere energiekosten
  • Warm in de winter, koel in de zomer
  • Geen last meer van schimmel en vocht tussen de muren

Spouwmuurisolatie Friesland

We zijn als ervaren en gespecialiseerd isolatiebedrijf in een groot gebied werkzaam, waaronder in de provincie Friesland. Woont u in Friesland en is uw woning of bedrijfsgebouw gebouwd met spouwmuren die nog niet geïsoleerd zijn? Schakel dan zeker de professionele hulp in van de specialisten van Lubben Isolatie. Dankzij onze ervaring en vakkundige aanpak werken we snel en efficiënt om de spouwmuurisolatie in de muren te verwerken. Neem contact met ons op om een vrijblijvend gesprek in te plannen en een uitgebreide offerte te ontvangen. We bedenken graag samen met u een goede oplossing.

Spouwmuurisolatie Groningen

Bent u woonachtig in Groningen? Ook dan staan we voor u klaar. We komen graag bij u langs om uw pand door te lopen en een gerichte prijsindicatie op te stellen. Gaat u akkoord? We gaan direct aan de slag met materialen van de beste kwaliteit en werken de spouwmuur netjes af. Zo kunnen we u een uitstekende werking en een lange levensduur van de isolatie garanderen. We zijn pas klaar als u tevreden bent. En als kers op de taart krijgt u van ons standaard 10 jaar garantie op de spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie Drenthe

We zijn het langst werkzaam in Drenthe, omdat ons kantoor in Assen is gevestigd. We komen al jaren in de grote steden en kleine dorpen van Drenthe om verschillende soort huizen en bedrijfsgebouwen te voorzien van spouwmuurisolatie. De grootte van de opdracht maakt niet uit; onze specialisten zijn ervaren in het uitvoeren van zowel kleine als grote projecten. Dankzij onze vakkundige, maar flexibele werkwijze leveren we altijd maatwerk en zorgen we ervoor dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat. Bel ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. We komen graag bij u langs.

Veelgestelde vragen over spouwmuurisolatie

Wat is een spouwmuur?

Een spouwmuur is de buitenmuur van een woning of pand. Dit type muur bestaat uit twee delen en de spouw is de ruimte tussen de buiten- en binnenmuur. Veel woningen die tussen 1925 en 1985 gebouwd zijn, hebben zo’n spouwmuur. De lege ruimte kunt u door een gespecialiseerd isolatiebedrijf laten opvullen met spouwmuurisolatie.

Hoe snel heb ik mijn investering terugverdiend?

Als uw woning is voorzien van spouwmuurisolatie, kunt u jaarlijks tot wel honderden euro’s besparen op de energiekosten. Omdat spouwmuurisolatie de rendabelste isolatietoepassing is, is het mogelijk om uw investering binnen 5 jaar terug te verdienen.

Welke soorten spouwmuurisolatie zijn er?

Met spouwmuurisolatie tussen de muren helpt u het milieu een handje mee, omdat u hierdoor automatisch duurzamer en energiezuiniger leeft. Bij Lubben Isolatie gebruiken we in ieder geval één van de volgende drie materialen om de spouwmuur te isoleren: Knauf Supafil (minerale inblaaswol), isoplusparels (EPS parels verlijmd) of Enverifoam (isolatieschuim). Welk materiaal we daadwerkelijk gebruiken, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals kosten, gewenste isolatiewaarde en de mogelijkheden van de spouwmuur.

Neem contact op met Lubben Isolatie

We zijn bij Lubben Isolatie niet alleen gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, maar ook in vloerisolatie, dakisolatie, glasisolatie en bodemisolatie. Heeft u nog vragen die u graag beantwoord wilt hebben door een isolatiespecialist of bent u benieuwd naar de kosten voor spouwmuurisolatie? We zijn telefonisch of via ons contactformulier bereikbaar.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.