ISDE Subsidie

ISDE Subsidie

Met de isolatiemogelijkheden van Lubbenisolatie profiteert u niet alleen van een energiezuinigere leefomgeving, maar kunt u ook financiële voordelen behalen. Ontdek de mogelijkheden van de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) en bespaar op uw investering terwijl u bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komt er veel kijken, waaronder de mogelijkheid voor subsidie. Onze experts begeleiden u graag door het proces en leggen uit hoe u optimaal kunt profiteren van de ISDE Subsidie.

Wat is de ISDE Subsidie?

De ISDE Subsidie, officieel bekend als de Investeringssubsidie duurzame energie, is een financiële ondersteuning vanuit de overheid voor duurzame energieoplossingen. Deze regeling is bedoeld voor zowel particuliere woningeigenaren als zakelijke gebruikers en moedigt de aanschaf aan van duurzame energieproducten, waaronder warmtepompen, zonneboilers en isolatiematerialen.

In 2024 zijn er belangrijke veranderingen doorgevoerd, zoals een verhoogde subsidie voor biobased isolatiematerialen. Er is een bonus geïntroduceerd voor het gebruik van biobased, milieuvriendelijke isolatiematerialen zoals vlas, vezelhennep en houtwol. Over het algemeen zijn de kosten voor de aanschaf van deze materialen hoger in vergelijking met traditionele isolatiematerialen, zoals glaswol.

Hoe werkt de ISDE Subsidie bij Lubben Isolatie B.V.?

Bij het kiezen van isolatieoplossingen bij Lubben Isolatie B.V., zorgen wij ervoor dat u optimaal profiteert van de ISDE Subsidie. Onze experts helpen u bij het proces en zorgen ervoor dat alle benodigde stappen voor de subsidievereisten worden genomen. Van de aanschaf van isolatiemateriaal tot de installatie, wij zorgen ervoor dat uw project voldoet aan de subsidievereisten.

Wilt u telefonisch meer informatie over de ISDE Subsidie voor uw pand of bent u er al uit en wilt u een realistische prijsindicatie? Gebruik dan onderstaande buttons.

Voorwaarden voor de ISDE Subsidie

Om in aanmerking te komen voor de ISDE Subsidie, moeten bepaalde voorwaarden worden voldaan. In de eerste plaats dient u zelf in het huis te wonen of van plan te zijn er te gaan wonen na de isolatiewerkzaamheden. Daarnaast moet het gekozen isolatiemateriaal op de ISDE-subsidielijst staan. Verder is het noodzakelijk dat het isolatieproces wordt uitgevoerd door een erkend bedrijf.

Naast deze algemene voorwaarden zijn er specifieke voorwaarden afhankelijk van het type isolatie dat wordt gebruikt, en er zijn vastgestelde maximale bedragen. Bij Lubben Isolatie B.V. streven we ernaar om ervoor te zorgen dat uw project aan alle voorwaarden voldoet, zodat u zonder zorgen kunt genieten van de voordelen van de subsidie.

Bedragen ISDE Subsidie

Voor elke isolatiemaatregel ontvangt u een vast subsidiebedrag per vierkante meter, binnen vastgestelde minimum en maximum grenzen die per maatregel verschillen. Glasisolatie heeft een maximale U-waarde, waarbij lagere U-waarden betere isolatie aanduiden. Voor de overige vier isolatiemaatregelen geldt een minimale Rd-waarde, waarbij hogere Rd-waarden een beter warmtebehoud aangeven. Het is belangrijk om binnen deze specificaties te blijven om in aanmerking te komen voor de subsidie.

  Bedrag per m2 Min. vereiste m2 Max. m2 Min. Rd-waarde
Spouwmuurisolatie € 4,- 15 170 1,1
Vloerisolatie € 5,50,- 25 130 3,5
Bodemisolatie € 3,- 25 130 3,5
Dakisolatie € 15,- 25 200 3,5

 

Let op: bij het uitvoeren van twee of meer maatregelen worden bovenstaande bedragen per m2 verdubbeld.

 

Aanvraagproces bij Lubben Isolatie B.V.

Het aanvragen van de ISDE Subsidie kan een complex proces lijken, maar bij Lubben Isolatie B.V. maken we het eenvoudig voor u. Onze deskundigen begeleiden u door het gehele aanvraagproces, van het verzamelen van de benodigde documentatie tot het indienen van de aanvraag bij de overheid. Wij nemen de administratieve last uit handen, zodat u zich kunt richten op de voordelen van uw energiezuinige investering.

Onze partners

Contact

Heeft u nog vragen of advies nodig? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en we kijken direct wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van subsidie isolatie. We zijn telefonisch te bereiken via 0592 201 382. U kunt ook een e-mail sturen naar info@lubbenisolatie.nl. Natuurlijk is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Contactformulier

Op werkdagen is Lubben Isolatie telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.30 uur. Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@lubbenisolatie.nl.

  Adresgegevens

  Lubben Isolatie B.V.
  Ten Catestraat 19A
  9403 AX Assen

  info@lubbenisolatie.nl
  0592 201 382

  Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari)
  • Koningsdag (27 april)
  • Eerste kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag (26 december)
  • Oudejaarsdag (31 december)