Partners

EnveriFoam® is een isolatiemiddel van een open structuur schuim en kan worden toegepast in bijvoorbeeld buitenmuren (spouwmuur), dakhellingen en holle plafonds.

Wij staan voor innovatieve technologie gebaseerd op polyurethaan met een focus op op maat gemaakte systemen.

Wij leveren een breed aanbod aan isolatie materialen voor elke toepassing. Knauf Insulation biedt isolatieoplossingen voor bijna iedere toepassing. Duurzaam isoleren. Delen van kennis.

Pekela Duurzaam wil met concrete lokale acties bijdragen aan een beter milieu.

Je bestaande woning energiezuinig of energieneutraal maken. Welke stappen kun je zetten? Wat is er mogelijk en is er subsidie? Stel ons je vragen over verduurzaming van je woning. Wij zijn er voor onafhankelijke informatie en gratis advies.

Provincie Drenthe: voor de inrichting van natuurgebieden, het onderhoud van wegen en kanalen en het verstrekken van geld (subsidies) aan allerlei instellingen.

Isoplusparels is gespecialiseerd in het produceren van HR++ EPS Isolatie parels. Door onze focus te leggen op het produceren van EPS parels voor spouwmuurisolatie, bodemisolatie en kruipruimte isolatie garanderen wij een zeer hoge kwaliteit van onze HR++ EPS Isolatie parels.

Uw woning verduurzamen? Het Regionaal Energieloket helpt u op weg met onafhankelijke informatie. Lees meer over isolatie, zonnepanelen, warmtepompen en meer. Bekijk de beschikbare subsidies en vraag vrijblijvend offertes aan bij lokale vakspecialisten.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.