Gevelonderhoud

Waarom gevelonderhoud essentieel is

Naast het isoleren van spouwmuren biedt Lubben Isolatie ook gespecialiseerd gevelonderhoud aan. Regelmatig gevelonderhoud is cruciaal om de levensduur van uw woning te verlengen en deze te beschermen tegen de elementen. Voegen kunnen na verloop van tijd slijten en vervangen moeten worden. Daarom werken wij samen met een partner die jarenlange ervaring heeft in gevelonderhoud. Zo bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit.

De techniek achter gevelonderhoud

Het onderhoud van gevels is een specialisme dat vakkennis en kwaliteitsbeheersing vereist. Bij Lubben Isolatie voeren we diverse werkzaamheden uit om uw gevel in topconditie te houden:

 • Uitbikken van voegen
 • Gevelreiniging: stoomcleanen of zandstralen
 • Opnieuw voegen (type voeg in overleg)
 • Gevel impregneren/hydrofoberen
 • Scheurreparatie
 • Steigerwerk

Deze technieken zorgen ervoor dat uw gevel niet alleen mooi blijft, maar ook beschermd is tegen vocht en andere schadelijke invloeden. Het impregneren van de gevel zorgt voor een extra beschermingslaag tegen vocht, waardoor uw gevel langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft.

Sander Hofma
Sander Hofma
2024-03-14
Vakmensen die met je meedenken. Vakkundig uitgevoerd met daarbij de nodige tekst en uitleg. Ook word alles weer netjes achtergelaten. Top!
Roy
Roy
2024-03-11
Niet tevreden over uitgevoerde spouwmuurisolatie. Verkopers zegt dat muren wel geĆÆsoleerd kunnen worden vervolgens tijdens het uitvoeren blijkt dit niet het geval te zijn. Kan beter een bedrijf zoeken met meer kennis.
M Lwd
M Lwd
2024-02-21
Goed gesprek gehad in sept 2022 met een adviseur van Lubben Isolatie. De man vertelt wat wij wouden en kwam met een advies wat wij hebben opgevolgd en zijn tot een akkoord gekomen met de klus (vloer en dakisolatie) Op 27 december 2022 13:00 uur zou Lubben Isolatie bij ons dakisolatie aanbrengen. Om 11 in de ochtend belde een monteur op dat de klus niet door kan gaan i.v.m. geen bevestigingsmaterialen. De klus is meer dan een maand bekend en 2 uren voor aanvang moet Lubben Isolatie nog materialen halen šŸ¤· na een tal van smoesjes hebben ze een excuus aangeboden en afgesproken dat ze mij tegemoet zouden komen in de kosten die ik al gemaakt had. Ook hebben we een nieuwe datum afgesproken 10 januari 2023. Op 29 december 09:00 zou Lubben Isolatie ook vloer isolatie aanbrengen. Rond 8 uur belde een monteur op dat het apparaat waar ze mee werken het niet deed en eerst langs de monteur moest. Uur of 10 belde de monteurs terug dat ze onderweg waren. De monteurs kwamen aan maar wouden eerst onder de vloer kijken, toen ging er bij mij al een lampje branden. Helaas kon men de klus niet uitvoeren omdat 5/10% van de vloer vochtig was (druppels bij een aantal randen van de vloer en muur). Hun materiaal hecht niet aan een vochtige vloer. Toen was ik er wel klaar mee! Ons gesprek in sept 22 heb ik duidelijk aan de adviseur aangegeven dat in de winter ons huis erg vochtig kan zijn en ik eigenlijk ook bodemisolatie wou hebben. Dat was niet nodig zei de adviseur omdat hun materiaal goed tegen vocht kon. Had de adviseur van Lubben Isolatie mij niet moeten informeren over vocht in kruipruimte? Dat hun materiaal niet hecht op een vochtige ondergrond? Enige wat ik moest doen was de ruimtes toegankelijk maken en zolder vrij van spullen. Nergens is mij geadviseerd dat ik mijn vloer vochtvrij moet hebben. Ik heb weer contact gehad met Lubben isolatie en die vertelde mij dat dit onmacht was en 9 van de 10 gaat goed en ik ben die ene waar het niet goed gaat šŸ¤· ondanks ik duidelijk heb vermeld over vocht in de kruipruimte. Ik heb verteld dat ik gecompenseerd wil worden voor mijn gemaakte kosten en de klus wil annuleren. Daar ging Lubben niet mee akkoord en stelde voor om de klus te annuleren en gemaakte kosten tegenover elkaar wegstrepen (wie maakt hier fout op fouten en waarom moet ik dan iets betalen?) of de klus uit laten voeren door hun en wat aan de rekening doen. Omdat ik niet te spreken was over de klus hebben we afgesproken dat we een week later (deze week) contact zouden hebben. Helaas is het nu vrijdag en hebben nog niks gehoord! Het zou netjes zijn dat na al die fouten Lubben met ons contact zoekt en dit met ons netjes af handelen maar blijkbaar voelt Lubben isolatie daar niks voor. Helaas halen ze negatieve reacties van fb en andere media. Laat u dus niet misleiden door al die positieve reacties Wat een slecht bedrijf is dit!
Peter Knollema
Peter Knollema
2024-02-14
Super!! Alles snel en netjes volgens afspraak geĆÆsoleerd.
Sake de Vries
Sake de Vries
2024-02-10
Goed bedrijf, duidelijke afspraken, scherpe prijs, vriendelijk en kundig personeel, we zijn erg blij met onze spouwmuur isolatie
Annika M
Annika M
2024-01-30
Als je vakmannen wil kan je beter verder zoeken.
R stel
R stel
2024-01-26
Vakwerk geleverd aan te raden
J
J
2024-01-22
Perfect bedrijf. Geeft een goed en duidelijk advies. Heeft bij ons spouw en vloerisolatie aangebracht. Komt alle afspraken na en werken netjes, ruimen e.v.t. de gemaakte rommel op. Hebben zelfs nog enkele voegen dicht gemaakt. Mensen zijn erg vriendelijk. We zijn zeer te vreden over hun uitgevoerde werkzaamheden. Jan Nijhof Erica
Ivar Kornelis van der Horn
Ivar Kornelis van der Horn
2023-12-12
Vriendelijke werknemers en keurig werk geleverd!

All-in pakket: Gevelonderhoud en spouwmuurisolatie

Bij Lubben Isolatie bieden wij een compleet all-in pakket aan waarin gevelonderhoud wordt gecombineerd met spouwmuurisolatie. Hierdoor krijgt uw woning niet alleen een frisse uitstraling, maar ook verbeterde isolatieprestaties. Tevens kunnen wij verf van muren verwijderen, zodat uw woning in zijn oorspronkelijke staat kan worden hersteld.

Voordelen van gevelonderhoud

Gevelonderhoud biedt tal van voordelen, waaronder:

 • Verlengt de levensduur van de gevel
 • Verbetert de uitstraling van uw woning
 • Verhoogt de woningwaarde
 • Beschermt tegen weersinvloeden zoals kou en neerslag
 • Vermindert de kans op vochtproblemen dankzij gevel impregneren
 • Houdt de voegen in goede staat, wat essentieel is voor de structuur van de gevel

Door regelmatig onderhoud uit te voeren, voorkomt u kostbare reparaties in de toekomst en blijft uw woning er verzorgd uitzien. Dit is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor potentiƫle kopers of huurders.

Voegbedrijf Lubben Isolatie: Expertise in voegwerk

Als voegbedrijf met jarenlange ervaring biedt Lubben Isolatie deskundige oplossingen voor al uw voegwerkzaamheden. Het uitbikken van oude voegen en het opnieuw voegen van uw gevel zijn cruciale stappen om de structuur en uitstraling van uw woning te behouden. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat het voegwerk duurzaam en esthetisch aantrekkelijk is. Onze vakmensen staan klaar om uw gevel weer in topconditie te brengen, zodat uw woning beschermd is tegen vocht en andere schadelijke invloeden.

Wanneer is gevelonderhoud nodig?

Het is belangrijk om gevelonderhoud periodiek uit te voeren om de kwaliteit van uw gevel te behouden. We raden aan om elke paar jaar een onderhoudsbeurt in te plannen. Zeker bij bedrijfspanden kan een maandelijkse reiniging helpen om een nette en professionele uitstraling te waarborgen. Ook bij schade door vandalisme, zoals graffiti, is het verstandig om snel actie te ondernemen.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u uw gevel professioneel laten onderhouden? Vraag dan direct een offerte aan bij Lubben Isolatie. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met gespecialiseerde partners, kunnen wij u een scherpe prijs en hoogwaardige service bieden. Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen en ontdek de voordelen van goed gevelonderhoud.

  Onze diensten

  Spouwmuurisolatie

  Besparing van 15% tot 25%

  Vloerisolatie

  Geen koude voeten meer?

  Dakisolatie

  Verbeter uw energie-efficiƫntie en comfort met dakisolatie.

  Subsidie isolatie

  Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.