Zakelijke isolatie

Ook voor onze zakelijke klanten staan wij klaar

Lubben Isolatie helpt veel aannemers en woningcorporaties bij het verbeteren van de energieprestaties van gebouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van isolatiediensten, vaak zelfs in bewoonde staat, met inbegrip van vloer-, spouwmuur, bodem- en dakisolatie.

We denken graag met u mee, zelfs in de beginfase van het project. Onze experts bezoeken de locaties, geven duidelijk advies en bieden een offerte op maat. Ook als het om ingewikkelde isolatievraagstukken gaat, gaan we de uitdaging aan om samen met u de beste oplossingen te vinden.

Onze zakelijke doelgroepen

VvE’s (Verenigingen van Eigenaren)

Voor Verenigingen van Eigenaren dragen we bij aan het beheer en onderhoud van gezamenlijk eigendom met effectieve isolatieoplossingen. Of het nu gaat om appartementencomplexen of andere gedeelde eigendommen, we bieden maatwerkoplossingen om energie-efficiëntie te verhogen en het comfort te verbeteren.

Woningcorporaties

We ondersteunen organisaties die het beheer en de verhuur van huurwoningen verzorgen met duurzame isolatiemogelijkheden. We begrijpen de unieke behoeften van woningcorporaties en bieden oplossingen die niet alleen de energiekosten verlagen, maar ook bijdragen aan een duurzamere woningvoorraad.

Aannemers

Voor bedrijven actief in de constructie of vernieuwing van projecten bieden we professionele isolatiediensten. In zowel nieuwbouwprojecten als renovaties onderscheiden onze isolatieoplossingen zich door te voldoen aan de strenge normen van aannemers, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan de verbetering van de energie-efficiëntie van de gebouwen.

Collectieven

We helpen bewoners die gezamenlijk streven naar de verduurzaming van hun woningen met op maat gemaakte isolatieoplossingen. Door gezamenlijke inspanningen te bundelen, kunnen we efficiënte en kosteneffectieve oplossingen bieden die een positieve impact hebben op zowel het milieu als de energierekeningen.

Agrarische markt

Boerderijen en stallen hebben specifieke isolatiebehoeften, variërend van temperatuurregeling tot geluidsbeheersing. Lubben Isolatie begrijpt deze eisen en biedt isolatieoplossingen die zijn afgestemd op de unieke omgeving van de agrarische sector.

Scheepsbouw

In de scheepbouwsector bieden we isolatieoplossingen die voldoen aan de unieke eisen van maritieme projecten. In onze aanpak van scheepsisolatie richten we ons op maatwerk voor verschillende behoeften, zoals geluidsisolatie bij jachten of thermische isolatie voor vrachtschepen. Hierbij begrijpen we de complexiteit van de maritieme omgeving en streven we naar oplossingen die zorgen voor optimale prestaties op zee.

Onze diensten

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde experts met uitgebreide ervaring in het installeren van diverse isolatiematerialen. Wij maken met plezier een afspraak om bij u thuis de meest geschikte isolatieoptie te bespreken en starten vervolgens zo spoedig mogelijk met de werkzaamheden.

Spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie staat bekend als de meest kosteneffectieve isolatiemethode voor zowel residentiële als zakelijke panden. Door de isolatie van uw spouwmuren kunt u jaarlijks een aanzienlijk bedrag besparen op de energierekening. Deze besparing leidt niet alleen tot lagere uitgaven, maar verhoogt ook de energie-efficiëntie van uw gebouw, wat vaak resulteert in een hogere marktwaarde. In de provincie Friesland heeft Lubben Isolatie al tal van huizen van spouwmuurisolatie voorzien. Onze projecten omvatten een breed scala aan woningtypen, van vrijstaande woningen en rijtjeshuizen tot twee-onder-een-kap woningen en hoekhuizen. Voor meer informatie over ons aanbod van spouwmuurisolatiemogelijkheden, nodigen we u uit om onze specifieke webpagina over spouwmuurisolatie te bezoeken voor gedetailleerde informatie.

Vloerisolatie

Het installeren van vloerisolatie is een efficiënte manier om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren en het comfortniveau aanzienlijk te verhogen. Deze isolatiemethode zorgt ervoor dat warmte langer in uw huis blijft en houdt de toegang tot de kruipruimte meestal open. In Friesland, een provincie die vaak te maken heeft met vochtproblemen vanwege de laaggelegen ligging en de bodem van veen en zeeklei, biedt vloerisolatie een krachtige oplossing tegen vocht en de daaruit voortkomende schimmel in huizen. Deze methode is ook te combineren met het leggen van vloerverwarming, wat een einde maakt aan het probleem van koude voeten. Bovendien leidt het isoleren van uw vloer tot een significante verhoging van de waarde van uw eigendom door het verbeteren van de energieprestaties en het verschaffen van een beter energielabel. De investering in vloerisolatie betaalt zich in de regel terug binnen een termijn van 7 tot 8 jaar.

Bodemisolatie

Indien de diepte van een kruipruimte minder is dan 50 centimeter, bevelen we bodemisolatie aan boven vloerisolatie. Het afdekken van de kruipruimtebodem met materialen zoals EPS-korrels, Drowa chips of ISO-matten voorkomt dat vocht opstijgt en kou langs de fundamenten binnendringt. In Friesland hebben we al meerdere bodemisolatieprojecten succesvol afgerond, voornamelijk in zones waar de vloeren last hebben van vochtigheid. Voor uitgebreide informatie kunt u onze specifieke webpagina over bodemisolatie raadplegen. Het is ook van belang om te weten dat er momenteel een subsidie beschikbaar is van 6 euro per vierkante meter voor het uitvoeren van bodemisolatie. Om voor deze subsidie in aanmerking te komen, moet men echter twee isolatieverbeteringen realiseren.

Dakisolatie

In combinatie met spouwmuurisolatie vormt dakisolatie een zeer effectieve methode om uw huis duurzamer te maken. Doordat warmte opstijgt, zorgt deze vorm van isolatie niet alleen voor een verlaging van de energiekosten, maar levert het ook extra voordelen op zoals verbeterde brandveiligheid en een reductie in geluidshinder door de geluidsabsorberende eigenschappen van het isolatiemateriaal. De kostenbesparing op energieverbruik zorgt voor een vlotte terugverdienperiode van de investering, vaak al binnen een periode van 7 jaar. Daarnaast zorgt dakisolatie voor een hoger energielabel, wat de waarde van uw onroerend goed verhoogt. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we u graag door naar onze dakisolatiepagina bij Lubben Isolatie.

Glasisolatie

Bij Lubben Isolatie vindt u de perfecte oplossing voor uw glasisolatiebehoeften! Wij leveren topkwaliteit glasisolatieopties die uw huis zuiniger maken qua energieverbruik. Dankzij onze deskundigheid en eersteklas isolatiematerialen wordt het warmteverlies via uw vensters aanzienlijk gereduceerd. Dit leidt niet alleen tot een aangenamer klimaat binnenshuis, maar zorgt ook voor merkbare besparingen op uw energierekening. Ervaar de meerwaarde van glasisolatie door Lubben Isolatie en maak de stap naar een groenere, zuinigere woning.

Onze werkwijze

Bij Lubben Isolatie hanteren we een heldere werkwijze waarmee u moeiteloos kunt besparen in slechts 3 stappen:

 1. Aanvraag insturen: zet de eerste stap naar besparing door ons contactformulier in te vullen.
 2. Persoonlijk advies: ontvang maatwerkadvies en een vrijblijvende offerte tijdens een persoonlijk gesprek, waarbij we streven naar oplossingen die naadloos aansluiten op uw behoeften.
 3. Professionele uitvoering: zodra u akkoord gaat, nemen wij de uitvoering op ons. Wij isoleren, en u begint met besparen. Een eenvoudige, efficiënte aanpak die gericht is op het verbeteren van uw comfort en energie-efficiëntie.

Milieu- en natuurvriendelijkheid

Wij begrijpen dat zakelijke isolatie niet alleen gaat om kostenbesparing, maar ook om het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bijdragen aan een duurzamere toekomst. Daarom hebben we een milieu- en natuurvriendelijke aanpak. Natuurvriendelijk isoleren is specifiek van toepassing op spouwmuurisolatie en dakisolatie. Voor kruipruimte-isolatie, vloerisolatie en geluidsisolatie is deze aanpak niet vereist, maar we bieden zeker duurzame isolatiemogelijkheden. Door deel te nemen aan natuurvriendelijk isoleren draagt u bij aan de energietransitie en realiseert u tegelijkertijd besparingen op lange termijn!

Is isolatie interessant voor uw bedrijf?

Het isoleren van uw bedrijfspand is vaak een verstandige stap. Dit resulteert niet alleen in energiebesparing en kostenreductie, maar zorgt er ook voor dat u minder hoeft te stoken om warmte binnen te houden en minder hoeft te koelen om warmte buiten te houden. Als u wilt ontdekken of isolatie voor uw bedrijfspand een goede optie is en welke isolatievorm het beste past, staat Lubben Isolatie voor u klaar. Onze experts komen graag langs om uw situatie te beoordelen.

Dit zeggen onze klanten over Lubben isolatie

Snelle en duidelijke offerte. Goede uitleg. En vervolgens is de bodemisolatie snel gerealiseerd. Wij zijn heel tevreden. Een aanrader.

Alwin Piest

Onze partners

Contact

Met Lubben Isolatie kiest u voor een partner die niet alleen zakelijke isolatie levert, maar ook meedenkt en samenwerkt om de meest effectieve en duurzame resultaten te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw zakelijke panden kunnen voorzien van optimale isolatie, zowel voor kostenbesparing als milieuverbetering.

Contactformulier

Op werkdagen is Lubben Isolatie telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.30 uur. Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@lubbenisolatie.nl.

  Adresgegevens

  Lubben Isolatie B.V.
  Ten Catestraat 19A
  9403 AX Assen

  info@lubbenisolatie.nl
  0592 201 382

  Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari)
  • Koningsdag (27 april)
  • Eerste kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag (26 december)
  • Oudejaarsdag (31 december)