Vloerisolatie

Vloerisolatie is een zeer rendabele manier om uw woning of pand energiezuiniger te maken en tegelijkertijd het woon- en werkcomfort te laten toenemen. Door de toepassing van deze isolatietechniek blijft de warmte beter in huis. Uw kruipruimte blijft in de meeste gevallen nog gewoon toegankelijk. Indien gewenst is de isolatie te combineren met vloerverwarming. Koude voeten zijn dan verleden tijd.

De waarde van een woning of pand met vloerisolatie vermeerdert aanzienlijk, omdat het huis hierdoor een beter energielabel krijgt. De meeste soorten vloerisolatie verdienen zichzelf binnen 7 à 8 jaar terug. Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvend gesprek willen aanvragen, klik dan op een van de onderstaande buttons. We staan voor u klaar.

Waarom kiezen voor Lubben Isolatie?

De experts van Lubben Isolatie isoleren al jaren woningen en bedrijfspanden. We zijn onder andere enorm ervaren in isolatietechnieken bij gebouwen die tussen 1925 en 1985 gebouwd zijn. We zijn volledig productonafhankelijk en bieden veel mogelijkheden. Daardoor vinden we voor elk project wel een passende oplossing.

We werken volgens een gecertificeerde uitvoering. Op die manier leveren we de beste service en bent u altijd tevreden met het eindresultaat. Daarnaast bieden we 10 jaar garantie op de vloerisolatie. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees meer over Lubben Isolatie.

“We wonen in een huis dat is gebouwd in 1968. Het was altijd heel vochtig in de kruipruimte en koud in ons in huis. We kwamen erachter dat het huis niet goed geïsoleerd was, maar we wisten niet waar en hoe we de woning verder moesten isoleren. Lubben Isolatie heeft ons fantastisch geadviseerd en topkwaliteit vloerisolatie geplaatst. We zijn heel blij met hun snelle en gecertificeerde service!”

– Fam. De Vries uit Sneek

Voordelen vloerisolatie

Met de vloerenisolatie van Lubben Isolatie zijn uw voeten in de winter minder koud. Daarnaast biedt vloerisolatie nog meer voordelen:

  • Hoger energielabel
  • Minder CO2-uitstoot
  • Lagere energierekening
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Minder last van schimmels en huisstofmijt
  • Lagere, gezondere luchtvochtigheid

Vloerisolatie Friesland

Friesland is een laaggelegen provincie waar de bodem voor een groot deel bestaat uit zeeklei en veen. Die twee factoren zorgen ervoor dat vocht eenvoudig de kruipruimte van een woning binnendringt. In een woning waar vochtproblemen zijn, ontstaat makkelijk schimmel. Woont u in Friesland en bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van vloerisolatie? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om de problemen te bespreken en een passende oplossing te vinden.

Vloerisolatie Groningen

Ook in Groningen zijn we actief. We leveren onze diensten in elke uithoek van de provincie en installeren topkwaliteit vloerisolatie in woningen én bedrijfspanden. Een vloer die niet geïsoleerd is verliest wel 15% van de warmte. Die verloren warmte moet u compenseren door te stoken. Met de stijgende kosten voor gas en elektriciteit lopen de kosten elk jaar alleen maar verder op. Door te investeren in vloerisolatie verhoogt u het energielabel en heeft u een lagere energierekening, omdat u minder hoeft te stoken. Neem contact op of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan. We bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.

Vloerisolatie Drenthe

Het kantoor van Lubben Isolatie is gevestigd in Assen. We zijn daarmee al het langst werkzaam in Drenthe en bereiken zelfs de kleinste dorpen. U kiest voor ons, omdat we u verzekeren van een gecertificeerde uitvoering met producten en materialen van topkwaliteit. Bij ons krijgt u 10 jaar garantie en we garanderen een lange levensduur van de vloerisolatie. Klik op de onderstaande buttons en ga in gesprek met onze expert om de mogelijkheden te bespreken. Samen komen we er zeker uit.

Is uw woning of bedrijfspand geschikt voor vloerisolatie?

Vloerisolatie wordt onder de vloer van een woning of bedrijfspand aangebracht. Dit kan bij zowel betonvloeren als houten vloeren. De enige voorwaarde is dat er een minimaal 50 cm hoge kruipruimte onder de vloer aanwezig is. Als er minder dan 50 cm ruimte is of als u last heeft van een vochtige kruipruimte, adviseren we bodemisolatie. Bodemisolatie is eenvoudig op de bodem van de kruipruimte te installeren.

Producten vloerisolatie

Voor het isoleren van vloeren maken we gebruik van onderstaande isolatietechniek:

  • Plixxent Plixxopol SF640100 (geslotencellig isolatieschuim / hfo pur)
  • PIF Isolatiefolie

Neem contact op met Lubben Isolatie

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvend adviesgesprek willen aanvragen, klik dan op een van de onderstaande buttons. We zijn niet alleen gespecialiseerd in vloer- en bodemisolatie, maar ook in spouwmuurisolatie, dakisolatie en glasisolatie. Bovendien komt u in aanmerking voor een of meerdere subsidies als u isolatiemaatregelen treft. U bereikt ons ook door te bellen of een e-mail te sturen. Na uw bericht gaan we meteen aan de slag om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.