Isolatiebedrijf Friesland

Wilt u net als veel andere woningbezitters duurzamer leven en tegelijkertijd veel geld besparen? Laat dan uw huis isoleren door het beste isolatiebedrijf in Friesland, Lubben Isolatie. We specialiseren ons in A-kwaliteit spouwmuur-, vloer-, bodem-, dak- en glasisolatie.

Bij Lubben Isolatie beschikken we over de beste materialen om uw woning goed te isoleren voor de winter. Onze vakmensen zijn bovendien zeer ervaren met het isoleren van veel verschillende woningen. Hierdoor bieden ze altijd een isolatieoplossing op maat. Heeft u nog een dringende vraag of wilt u direct een offerte aanvragen? Klik op een van de buttons.

Waarom kiezen voor Lubben Isolatie in Friesland?

Waar u ook woont in Friesland en welke soort isolatietoepassingen uw pand ook nodig heeft; de specialisten van Lubben Isolatie komen graag naar u toe. Geen opdracht is te klein of te groot voor ons. We bepalen samen met u wat de beste oplossing voor uw situatie is en gebruiken uitsluitend A-kwaliteit isolatiematerialen. Zo garanderen we isolatie van het hoogste niveau en krijgt u er zelfs 10 jaar garantie op.

Dus zoekt u een gespecialiseerd isolatiebedrijf in Friesland? Onze vakmensen staan paraat en helpen u graag uw pand winterklaar te maken.

A-kwaliteit isolatie in Friesland

We streven er altijd naar om de beste service en A-kwaliteit isolatie in Friesland te bieden. Daarom zijn we een volledig leverancier- en productonafhankelijk isolatiebedrijf. Alle werkzaamheden worden op een efficiënte, gecertificeerde manier uitgevoerd. Hierdoor isoleren we uw pand snel en volgens de juiste richtlijnen.

Ontdek natuurvriendelijk Isoleren in Friesland

In heel Nederland, inclusief het prachtige Friesland, is natuurvriendelijk isoleren de nieuwe standaard sinds november 2023. Natuurvriendelijk isoleren betekent dat bij het isoleren van woningen of gebouwen rekening wordt gehouden met de beschermde diersoorten die zich in de spouwmuur kunnen bevinden, zoals vleermuizen, gierzwaluwen of huismussen. Bij Lubbelisolatie zijn we gespecialiseerd in het implementeren van deze innovatieve isolatiemethode in woningen in de provincie Friesland. Benieuwd naar meer informatie over natuurvriendelijk isoleren in Friesland?

Voordelen van een goed geïsoleerde woning

Als u uw woning laat isoleren door Lubbenisolatie profiteert u van meerdere voordelen. Wij zijn u graag van dienst in de provincie Friesland en plaatsen uitsluitend isolatiematerialen van de beste kwaliteit, waardoor u optimaal profiteert van deze voordelen:

  • Minder energiekosten
  • Betere geluidsabsorptie
  • Duurzamer wonen
  • Comfortabel werken en leven
  • Beter energielabel & waardevermeerdering
  • Geen last meer van vocht en schimmel
  • Kom in aanmerking voor subsidies

Dit zeggen onze klanten over Lubben Isolatie

Snelle en duidelijke offerte. Goede uitleg. En vervolgens is de bodemisolatie snel gerealiseerd. Wij zijn heel tevreden. Een aanrader.

Alwin Piest

Keurige service, bereikbaar en flexibel. Ook in de uitvoering meedenkend en professioneel. Spouw, vloer en dak laten isoleren, we merkten direct het verschil in temperatuur! Heerlijke warmte

Jelle Oosting

Zeer deskundige adviseur, houden zich aan afspraken en zijn zeer scherp in de prijs. Wij zijn dik tevreden!

Tom Baas

Isolatietoepassingen van Lubben Isolatie in Friesland

Onze vakmensen zijn enorm ervaren in het plaatsen van verschillende soorten isolatiematerialen. We komen graag bij u langs om samen met u een passende oplossing te bedenken en gaan zo snel mogelijk aan de slag. We bieden de volgende isolatiediensten aan:

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is de rendabelste vorm van isolatie die u in uw woning of bedrijfsgebouw kunt laten aanbrengen. Door uw spouwmuur te laten isoleren, kunt u jaarlijks tot wel honderden euro’s besparen op uw energiekosten. Hiermee heeft u niet alleen minder kosten, maar krijgt het pand ook een hoger energielabel, wat meestal gepaard gaat met een waardevermeerdering. Lubben Isolatie heeft in Friesland al diverse woningen voorzien van spouwmuurisolatie. We hebben verschillende soorten woningtypes van spouwmuur voorzien, variërend van vrijstaande huizen tot hoekwoningen, twee-onder-een-kap woningen en tussenwoningen. Als u meer wilt weten over de verschillende soorten spouwmuurisolatie die wij aanbieden, nodigen we u uit om te kijken op onze pagina over spouwmuurisolatie voor uitgebreide informatie.

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een rendabele methode om uw woning energiezuiniger te maken en het wooncomfort te verhogen. Door de isolatie blijft warmte beter behouden en blijft de kruipruimte veelal toegankelijk. Friesland, een laaggelegen provincie met een bodem van zeeklei en veen, kampt vaak met vochtproblemen in kruipruimtes, wat schimmelvorming in woningen kan veroorzaken. Vloerisolatie biedt hier een effectieve oplossing. Deze isolatietechniek kan indien gewenst gecombineerd worden met vloerverwarming, waardoor koude voeten verleden tijd zijn. Daarnaast resulteert vloerisolatie in een aanzienlijke verhoging van de waarde van uw woning of pand, aangezien het de energieprestatie verbetert en het huis voorziet van een gunstiger energielabel. In de meeste gevallen verdienen de investeringen in verschillende soorten vloerisolatie zichzelf terug binnen een periode van 7 à 8 jaar.

Bodemisolatie

Wanneer een kruipruimte minder dan 50 cm diep is, adviseren wij een bodemisolatie in plaats van een vloerisolatie. Wanneer de bodem van een kruipruimte wordt afgesloten door bijvoorbeeld een laag EPS-Parels, Drowa chips of zelfs ISO dekens wordt optrekkend vocht en een koude stroom langs de funderingsranden voorkomen.

Wij hebben in Friesland verschillende bodemisolatieprojecten uitgevoerd, vooral in gebieden met vochtige vloeren. Bekijk voor meer informatie de specifieke pagina over bodemisolatie. Belangrijk om rekening mee te houden is dat er op dit moment een subsidie van 6 euro per vierkante meter is voor bodemisolatie. Om aanspraak te maken op deze subsidie, is het vereist om twee isolatiemaatregelen uit te voeren.

Dakisolatie

Samen met spouwmuurisolatie, is dakisolatie een uiterst rendabele strategie om uw woning te verduurzamen. De stijgende warmte in huis maakt deze isolatiemaatregel niet alleen energiebesparend, maar biedt ook extra voordelen, waaronder een verhoogde brandveiligheid en verminderde geluidsoverlast dankzij het geluiddempende effect van het isolatiemateriaal. De besparingen op energiekosten dragen bij aan een snelle terugverdientijd van de isolatie-investering, doorgaans binnen 7 jaar. Bovendien resulteert dakisolatie in een verbeterd energielabel voor uw woning, wat leidt tot een waardevermeerdering van het vastgoed. Bekijk voor meer informatie onze pagina over dakisolatie bij Lubben Isolatie.

Glasisolatie

Voor glasisolatie bent u bij Lubben Isolatie op het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige glasisolatieoplossingen om uw woning energie-efficiënter te maken. Met onze expertise en kwalitatieve isolatieproducten zorgen we ervoor dat warmteverlies door ramen geminimaliseerd wordt. Dit resulteert niet alleen in een comfortabeler binnenklimaat, maar draagt ook bij aan aanzienlijke energiebesparingen. Ontdek de voordelen van glasisolatie met Lubben Isolatie en investeer in een duurzamere en energiezuinigere leefomgeving.

Subsidie isolatie in Friesland

Wanneer u ervoor kiest om uw woning te laten isoleren door een gespecialiseerd isolatiebedrijf in Friesland, komt u wellicht in aanmerking voor een landelijke of regionale subsidie. Sinds 24 januari 2023 hebben inwoners van de provincie Friesland de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor het isoleren van hun woning. Er zijn diverse regelingen voor zowel particulieren als bedrijven. Op onze subsidiepagina leest u gedetailleerde informatie over de verschillende soorten subsidies en hoe u ze kunt ontvangen.

Vragen of advies nodig? Neem contact op

Mocht u een dringende vraag hebben over isolatie in Friesland, twijfel dan geen moment en neem gerust contact met ons op. We zijn makkelijk bereikbaar via 0592 201 382 of info@lubbenisolatie.nl. Bij Lubben Isolatie staan we u graag te woord en krijgt u zo snel mogelijk antwoord.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen en voor welke scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan via de onderstaande button. U ontvangt snel een gerichte kostenindicatie van ons.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.