Isolatiebedrijf Drachten

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Drachten met verstand van zaken? Dan is Lubbenisolatie.nl wat u zoekt. Ons bedrijf werkt met de beste specialisten en materialen van hoge kwaliteit, waardoor wij iedere isolatieklus tot een goed einde kunnen brengen. Dankzij onze specialisatie in panden uit de twintigste eeuw is het ook geen probleem om een historisch pand te isoleren. Ontdek de verschillende mogelijkheden en unieke kwaliteiten van ons isolatiebedrijf in Drachten.

Contacteer Lubbenisolatie.nl voor uw isoleerklus in Drachten

Of u nu een woning in Drachten heeft of juist uw bedrijfspand wilt isoleren: het kan allemaal wanneer u Lubbenisolatie.nl inschakelt. Wij zijn actief in heel Drachten en zetten ons in voor iedere isolatieklus. Wij denken graag met u mee en gaan op zoek naar de beste oplossing voor uw pand en budget. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of alvast een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op via 0592-201382 of stuur een e-mail naar info@lubbenisolatie.nl.

De voordelen van goede isolatie

Er zijn verschillende redenen om een ervaren isolatiebedrijf in Drachten in te schakelen. Het isoleren van uw woning of pand is namelijk van onschatbare waarde. Natuurlijk houdt het pand meer warmte vast, maar dat is niet het enige voordeel waar u op mag rekenen.

  • U verbruikt minder energie.
  • De woning voelt comfortabeler aan.
  • Er is een kleinere kans op geluidsoverlast.
  • U maakt het pand klaar voor een duurzame toekomst.
  • De kans op vocht en schimmel verkleint.
  • U verhoogt de waarde van uw pand.

Wat kan ons isolatiebedrijf in Drachten voor u betekenen?

Isolatie kan talloze vormen aannemen. Daarom is het goed om te weten wat Lubbenisolatie.nl precies voor u kan betekenen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten isolatie, allemaal met unieke voordelen.

Spouwmuurisolatie

Er zit altijd ruimte tussen uw spouwmuren. Deze ruimte is ideaal te benutten voor betere isolatie. Het is niet nodig om de muren volledig open te breken. Door een paar kleine gaatjes te maken, kunnen wij de spouwmuur volledig opvullen met isolerend materiaal. Dat zorgt voor een energiebesparing die op kan lopen tot 25 procent.

Vloerisolatie

Heeft u vaak last van koude voeten in huis? Dan is vloerisolatie dé manier om uw woning net wat comfortabeler te maken. Vanuit de kruipruimte brengen wij een extra laag isolatiemateriaal aan. Hierdoor trekt de kou uit de grond minder snel in de woning. Dat zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een energiebesparing van 15 procent.

Dakisolatie

Ook via uw dak kan er veel warmte verloren gaan. Het is dan waardevol om het dak extra te isoleren, waardoor uw pand aanzienlijk duurzamer en zuiniger wordt. Het is mogelijk om de binnen- of buitenzijde van het dak te laten isoleren. Wij zullen altijd kiezen voor de juiste techniek voor uw pand, zodat u van het beste resultaat geniet.

Glasisolatie

Enkel glas of dubbel glas is niet voldoende om uw pand echt goed te isoleren. Tegenwoordig zorgt HR++ of HR+++ glas voor de beste isolatie. Ook op het gebied van glasisolatie voorziet ons isolatiebedrijf in Drachten u van advies. Wij vinden het juiste glas voor uw pand en zorgen voor de juiste installatie, zodat er ook via de ramen geen warmte verloren gaat.

Professioneel advies van een onafhankelijk isolatiebedrijf

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van isolatie. Verschillende materialen hebben allemaal hun eigen kwaliteiten. Daarom is het belangrijk om een isolatiebedrijf in Drachten in te schakelen met verstand van zaken. Bij Lubbenisolatie.nl mag u niet alleen rekenen op onze expertise. Wij zijn namelijk ook volledig onafhankelijk. Zo hebben wij geen contracten of afspraken met producenten van isolatiemateriaal. Hierdoor hebben wij de ruimte om voor iedere klus het beste materiaal uit te kiezen. U weet zeker dat u eerlijk advies ontvangt, zodat de isolatieklus optimaal verloopt.

Specialisatie in oude panden

Het isoleren van oudere panden vraagt om een bepaalde expertise. Heeft u een pand dat tussen 1925 en 1985 gebouwd is? Dan is Lubbenisolatie.nl het isolatiebedrijf in Drachten dat u zoekt. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in panden uit deze periode. Onze vakmensen weten precies wat ervoor nodig is om deze oudere gebouwen klaar te maken voor een duurzamere toekomst. We kennen de unieke uitdagingen die deze panden bieden en weten welke materialen het beste tot hun recht komen bij deze isoleerklussen.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.