Isolatiebedrijf Stadskanaal

Woont u in Stadskanaal en omstreken en wilt u graag uw pand laten isoleren? Dan is het belangrijk om een bedrijf te vinden dat de juiste kennis op zak heeft. Lubben Isolatie is dat bedrijf. Wij zijn al jarenlang actief als isolatiebedrijf in Stadskanaal. Door de jaren heen hebben wij talloze particulieren en bedrijven geholpen met slimme isolatieoplossingen. Hierbij leveren wij altijd maatwerk. Ontdek hier wat ons isolatiebedrijf in Stadskanaal allemaal voor u kan betekenen.

Verschillende soorten isolatie

Ieder pand is anders. Daarom is er niet één isolatieoplossing die in iedere situatie toepasbaar is. Geen probleem, want bij Lubben Isolatie weten we precies wanneer een bepaalde isolatiemethode de beste keuze is. Wij bieden bovendien verschillende soorten isolatiemogelijkheden aan. Hierdoor kunnen we ieder pand verduurzamen, ongeacht de huidige isolatie of staat van het pand. Zo kunt u bij Lubben Isolatie terecht voor:

Wij komen eerst bij u langs om de staat van het pand te bekijken. Zijn er al isolatiemaatregelen getroffen of gaat het om een ouder pand dat nog weinig isolatie kent? Ook kijken we naar eventuele probleemgebieden, van een kelder met vochtproblemen tot dunne ramen die tochten en veel geluid doorlaten. Vervolgens komen wij met een op maat gemaakt advies voor uw pand. Zo weet u zeker dat u het meeste uit de isolatiewerken haalt.

Wat kan goede isolatie voor u betekenen?

Denkt u aan goede isolatie, dan denkt u waarschijnlijk aan een lager energieverbruik. Dat is zeker een van de belangrijkste voordelen die isolatiemaatregelen bieden. Maar wist u dat het isoleren van uw pand nog voor veel meer voordelen zorgt? Wij zetten de belangrijkste voor u op een rij:

  • Geniet voortaan standaard van lagere vaste lasten.
  • Verhoog de waarde van uw pand.
  • Minder last van tocht en kou.
  • Bescherm uw pand tegen schade door schimmel en vocht.
  • Minder geluidsoverlast.
  • Een beter energielabel voor uw pand.

Het onafhankelijke advies van Lubben Isolatie

Ieder pand is anders en vraagt dus om een unieke aanpak. Dat wordt lastig wanneer een isolatiebedrijf standaard samenwerkt met dezelfde merken en leveranciers. De opties zijn dan beperkt, waardoor er niet altijd de beste oplossing geboden kan worden. Ons isolatiebedrijf in Stadskanaal voorkomt dat door helemaal onafhankelijk te blijven. Wij kunnen voor ieder project weer voor andere materialen en oplossingen kiezen. Hierdoor is het mogelijk om écht het beste advies te geven. We laten ons niet leiden door verkooppraatjes, maar weten wat werkt.

Ook subsidies mogelijk

Verduurzamen is een belangrijk onderwerp voor de overheid. Daarom zijn er tegenwoordig verschillende subsidies beschikbaar wanneer u besluit uw pand te isoleren. Hier gelden wel enkele voorwaarden voor, van de omvang van de isolatiewerken tot de plaats waar u gevestigd bent. Wilt u meer weten over de beschikbare subsidies? Bekijk dan onze subsidiepagina voor meer informatie.

Laat uw pand isoleren door Lubben Isolatie

Lubben Isolatie is hét isolatiebedrijf in Stadskanaal en omstreken. Bij ons mag u rekenen op goed advies en wordt u altijd geholpen door echte experts. Wij houden graag rekening met uw wensen en vinden voor ieder budget wel een passende oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die ons isolatiebedrijf in Stadskanaal biedt? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.