Isolatiebedrijf Assen

Zoekt u een gecertificeerd isolatiebedrijf in Assen?

Lubbenisolatie.nl is uw isolatiebedrijf in Assen. Met jarenlange ervaring en een team vol specialisten lukt het ons altijd uw pand grondig te isoleren. Bij ons kunt u terecht voor allerlei vormen van isolatie. Bovendien zijn oude panden geen enkele uitdaging voor ons team. Ontdek de service van Lubbenisolatie.nl en maak uw pand klaar voor een duurzame toekomst.

Uw isolatiebedrijf in Assen voor iedere klus

Lubbenisolatie.nl is er voor iedereen in Assen en omstreken. Wij verzorgen niet alleen isolatie van woningen, maar kunnen ook ingeschakeld worden voor het isoleren van bedrijfspanden. Ook de staat van de woning maakt voor ons niets uit. Ons team van vakmensen is gespecialiseerd in het isoleren van woningen uit de twintigste eeuw, specifiek tussen 1925 en 1985. Heeft u dus een ouder pand en wilt u zeker weten dat de isolatie goed verloopt? Dan zijn wij het isolatiebedrijf in Assen dat u nodig heeft. Onze specialisten weten hoe de klus moet worden aangepakt en welke materialen voor het beste resultaat zorgen in oudere panden.

De juiste isolatie voor uw pand

U heeft de keuze uit verschillende soorten isolatie. Natuurlijk is het mogelijk om uw pand van boven tot onder te isoleren, maar het kan dat uw budget of planning dat niet toelaat. Gelukkig is één aanpassing soms al genoeg om het comfort en de duurzaamheid van uw pand aanzienlijk te verbeteren. Bij Lubbenisolatie.nl kiest u altijd uit onderstaande soorten isolatie.

Spouwmuurisolatie

De lege ruimte in uw spouwmuur zorgt ervoor dat warme lucht makkelijk uit uw pand trekt. Dat voorkomt u door deze ruimte te vullen met isolatiematerialen. Dankzij handig gereedschap is deze klus in een mum van tijd geklaard, waarna u van 25 procent energiebesparing geniet.

Vloerisolatie

In de winter voelt de grond ontzettend koud aan. Deze kou trekt ook in uw woning wanneer uw vloer niet is geïsoleerd. Zoekt u een isolatiebedrijf in Assen dat dit probleem kan verhelpen? Door isolatiemateriaal in de kruipruimte aan te brengen, zorgen wij direct voor meer comfort in huis. U bespaart ook tot 15 procent aan energiekosten.

Dakisolatie

Uw zolder zou een ideale werkkamer of slaapkamer kunnen worden, maar misschien maakt het dak de ruimte veel te koud. Dat verhelpt u met dakisolatie. Bij dit project wordt isolatiemateriaal aan de binnen- of buitenkant van het dak aangebracht, waardoor u weer aanzienlijk veel energie bespaart.

Glasisolatie

Via uw ramen ontsnapt er al gauw warme lucht, helemaal wanneer u enkel of dubbel glas heeft. Tegenwoordig is HR-glas de nieuwe standaard. Maar wat is de beste keuze: HR+, HR++ of HR+++? Bij Lubbenisolatie.nl kunnen we u van advies voorzien en meteen het juiste glas plaatsen voor uw pand.

Altijd onafhankelijk advies

U wilt natuurlijk zeker weten dat een isolatiebedrijf in Assen de beste materialen gebruikt voor de isoleerklus. Daarom is het zo belangrijk om voor een onafhankelijk bedrijf te kiezen. U zit dan goed bij Lubbenisolatie.nl. Wij werken namelijk compleet productonafhankelijk en zitten dus op geen enkele manier vast aan een bepaalde producent. Hierdoor hebben wij de luxe dat we voor iedere klus de juiste materialen kunnen uitkiezen. Zo bieden we altijd de ideale oplossing en bent u verzekerd van een hoogwaardige uitvoering.

De voordelen van isolatie

Goede isolatie is een steeds belangrijker aandachtspunt. Dat geldt niet alleen voor particulieren die hun energiekosten willen beperken, maar ook voor bedrijven die zeker willen weten dat hun onderneming klaar is voor de toekomst. U geniet van verschillende voordelen wanneer u besluit om uw pand te laten isoleren door een gecertificeerd isolatiebedrijf in Assen:

  • U geniet van meer comfort in huis.
  • In de winter is het warmer, terwijl het in de zomer koeler is.
  • U zet een stap richting een energieneutraal pand.
  • U bespaart op energiekosten.
  • Isolatiemateriaal verhelpt ook geluidsoverlast.
  • De waarde van uw pand neemt toe.
  • Er is een kleinere kans op het ontstaan van schimmel.

Neem contact op met Lubbenisolatie.nl

Het isoleren van uw pand is heel wat waard. Daarom wilt u zeker weten dat deze klus wordt uitgevoerd door een echte specialist. U bent dan aan het juiste adres bij Lubbenisolatie.nl. Wij werken enkel met experts en voorzien u altijd van professioneel advies. Dankzij ons grote werkgebied zijn wij ook inzetbaar in Assen en omstreken. Zoekt u dus een isolatiebedrijf in Assen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een gratis offerte aan.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.