isolatiebedrijf Heerenveen

Bespaar in de winter op stookkosten en geniet van een koeler huis in de zomer, net als velen voor u! Lubben Isolatie in Heerenveen staat voor u klaar om dit mogelijk te maken. Door onze expertise in te schakelen, ervaart u snel een lagere energierekening en draagt u bij aan een duurzamere leefomgeving. Onze specialisten in Heerenveen hebben uitgebreide ervaring in het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie en glasisolatie. Maatwerk is onze standaard, en we beschikken over de benodigde middelen om aan al uw isolatiewensen te voldoen. Voor vragen of een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lubben Isolatie: uw isolatiespecialist in het Heerenveen

Ons team bestaat uitsluitend uit isolatiespecialisten, waardoor wij garant staan voor de beste totaalservice. We isoleren uw woning snel, maar met zorg en altijd volgens uw wensen. Met specialisatie in woningen uit de jaren 30 tot 90, waar isolatie vaak ontbreekt, bieden we doeltreffende oplossingen.

Zoekt u een toegewijd isolatiebedrijf in Heerenveen? Lubben Isolatie staat klaar om u in alle delen van de provincie van dienst te zijn!

Isolatiebedrijf in Heerenveen: onbegrensde mogelijkheden

Wij verstrekken graag advies op maat over de isolatiemogelijkheden in Heerenveen, afgestemd op uw situatie. Doordat wij niet gebonden zijn aan een specifieke leverancier, opereren wij volledig onafhankelijk en voorzien wij uw woning altijd van isolatiemateriaal van A-kwaliteit.

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens gecertificeerde normen, wat ons in staat stelt om altijd de beste isolatieservice te bieden. U profiteert bovendien standaard van 10 jaar isolatiegarantie bij ons!

Huis geïsoleerd door lubben isolatie, Goed geadviseerd en bovendien professioneel uitgevoerd. Wij zijn klaar voor de winter!

Francesco Meloni

Voordelen A-kwaliteit isolatie in Heerenveen

Bespaar jaarlijks honderden euro’s op elektriciteit en gas door uw woning of bedrijfspand in Heerenveen te isoleren. Lubben Isolatie, het gespecialiseerde isolatiebedrijf, staat klaar om u te helpen met A-kwaliteit isolatie en wij bieden diverse voordelen:

  • Lagere energiekosten
  • Verminderde geluidsoverlast
  • Duurzamer leven
  • Comfortabel werken en wonen
  • Waardeverhoging van uw pand
  • Geen last meer van vocht en schimmel
  • Mogelijkheid tot subsidieaanvragen

Isolatiediensten van Lubben Isolatie in Heerenveen

Met jarenlange ervaring hebben onze specialisten de beste kwaliteit isolatiematerialen aangebracht op diverse plekken in uiteenlopende panden in Heerenveen. Lubben Isolatie staat voor u klaar, ongeacht welk deel van uw woning of bedrijfspand u wilt laten isoleren.

Wij komen graag bij u langs voor een inspectie, waarbij we de mogelijkheden uitgebreid met u bespreken. In Heerenveen bieden wij de volgende isolatiediensten aan:

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is de meest rendabele isolatiemethode voor uw woning of bedrijfsgebouw in Heerenveen. Deze investering zorgt niet alleen voor een jaarlijkse besparing op uw energiekosten, maar het verbetert ook het energielabel van het pand. Dit gaat vaak gepaard met een waardevermeerdering van uw pand. Lubben Isolatie heeft diverse woningen in Heerenveen voorzien van spouwmuurisolatie, variërend van vrijstaande huizen en hoekwoningen tot twee-onder-een-kap woningen en tussenwoningen. Bezoek onze speciale pagina over spouwmuurisolatie voor uitgebreide informatie over de verschillende beschikbare soorten spouwmuurisolatie.

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een effectieve methode om de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren en het wooncomfort te optimaliseren. Door warmte efficiënt vast te houden, behoudt uw vloerisolatie een comfortabele temperatuur, terwijl de toegankelijkheid van de kruipruimte behouden blijft. Een niet-geïsoleerde vloer kan tot wel 15% van de warmte verliezen. De mogelijkheid tot combinatie met vloerverwarming elimineert niet alleen koude voeten, maar draagt ook bij aan aanzienlijke waardestijging van uw woning of pand. Onze diensten worden geleverd in elke uithoek van de provincie, waarbij we topkwaliteit vloerisolatie installeren in zowel woningen als bedrijfspanden.

Bodemisolatie

Voor kruipruimtes met een diepte van minder dan 50 cm raden wij bodemisolatie aan als een geschiktere keuze dan vloerisolatie. Het afsluiten van de kruipruimtebodem met materialen zoals EPS-Parels, Drowa chips of zelfs ISO dekens voorkomt effectief optrekkend vocht en koude stromen langs de funderingsranden. In Heerenveen hebben wij diverse bodemisolatieprojecten uitgevoerd, met name in gebieden met vochtige vloeren. U vindt meer details over bodemisolatie op onze specifieke pagina. Het is belangrijk te benadrukken dat er momenteel een subsidie van 6 euro per vierkante meter beschikbaar is voor bodemisolatie, onder voorwaarde dat twee isolatiemaatregelen worden uitgevoerd.

Dakisolatie

Bij Lubben Isolatie bent u aan het juiste adres voor dakisolatie! Dakisolatie is een doeltreffende manier om uw woning duurzamer te maken. Deze isolatiemaatregel draagt niet alleen bij aan energiebesparing door het vasthouden van opstijgende warmte, maar biedt ook extra voordelen, zoals verbeterde brandveiligheid en verminderde geluidsoverlast dankzij het geluiddempende karakter van het isolatiemateriaal. De resulterende besparingen op energiekosten zorgen voor een snelle terugverdientijd van de isolatie-investering, meestal binnen 7 jaar. Dakisolatie leidt bovendien tot een verhoogd energielabel voor uw woning, wat op zijn beurt resulteert in een waardestijging van het vastgoed. Voor meer gedetailleerde informatie over dakisolatie verwijzen wij u graag naar onze specifieke pagina bij Lubben Isolatie.Bovenkant formulier

Glasisolatie

Ontdek bij Lubben Isolatie de perfecte oplossing voor glasisolatie! Wij bieden hoogwaardige glasisolatieoplossingen om de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren. Met onze vakkennis en kwalitatieve isolatieproducten verminderen we warmteverlies via ramen, wat niet alleen zorgt voor een comfortabel binnenklimaat maar ook resulteert in aanzienlijke energiebesparingen. Bij Lubben Isolatie ervaart u zelf de voordelen van glasisolatie en investeert u in een duurzamere en energiezuinigere leefomgeving.

Subsidie isolatie in Heerenveen

Ontdek de beschikbare landelijke en gemeentelijke subsidies voor huiseigenaren en bedrijven die investeren in isolatie. Wellicht komt u in aanmerking voor een isolatiesubsidie. Raadpleeg onze subsidiepagina voor uitgebreide informatie over de belangrijkste regelingen die de overheid heeft ingesteld om duurzaam wonen en werken te bevorderen.

Heeft u advies nodig? Neem gerust contact op

Heeft u een vraag of heeft u advies nodig van Lubben Isolatie? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op via 0592 201 382 of stuur een e-mail naar info@lubbenisolatie.nl.

Heeft u zich al georiënteerd en wilt u isolatie in uw pand laten aanbrengen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van ons.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.