Isolatiebedrijf Leeuwarden

Goede isolatie is van onschatbare waarde voor uw pand. Het zorgt niet alleen voor meer wooncomfort, maar heeft ook veel invloed op de energierekening. Een geïsoleerd pand is bovendien klaar voor de groene toekomst die in het verschiet ligt. Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Leeuwarden en omstreken? Dan kunt u terecht bij Lubben Isolatie. We hebben een breed werkgebied en komen graag naar uw woning of bedrijfspand om de staat van de isolatie te beoordelen. U mag rekenen op echte onafhankelijke specialisten met jarenlange ervaring.

Wat is onze specialisatie?

Lubben Isolatie is al jarenlang dé specialist op het gebied van isolatie. We weten precies welke materialen en mogelijkheden er op de markt zijn. Doordat wij de opties door en door kennen, is het altijd mogelijk om de beste isolatieoplossingen te bieden. Wij zijn bovendien volledig onafhankelijk. Ons isolatiebedrijf in Leeuwarden is dus niet trouw aan bepaalde merken of leveranciers. We hebben zo alle vrijheid om ieder project weer andere keuzes te maken. Dat is prettig, want wij werken voornamelijk aan panden die tussen de jaren 30 en jaren 90 gebouwd zijn. Hierdoor hebben we te maken met allerlei verschillende uitdagingen, waar we keer op keer de beste oplossing voor hebben.

Ontdek onze isolatiemogelijkheden

Als isolatiebedrijf in Leeuwarden vinden we het belangrijk om u verschillende opties aan te bieden. Ieder pand vraagt namelijk om een andere aanpak. Soms is het essentieel om de spouwmuur van isolatie te voorzien, terwijl een ander pand juist veel last heeft van vochtontwikkeling in de kelder. We inventariseren graag de problemen die in uw pand ontstaan en kunnen aan de hand van ons onderzoek een advies uitbrengen. Vervolgens voeren wij altijd de juiste isolatie uit, waaronder:

De voordelen van goede isolatie

U heeft de keuze uit verschillende isolatiemogelijkheden, maar waarom is het zo belangrijk om uw pand van boven tot onder te isoleren? Dat is niet alleen maar goed voor een lagere energierekening. U mag namelijk op verschillende voordelen rekenen:

  • Minder energieverbruik
  • Een beter energielabel voor uw woning
  • Verhoog de waarde van uw pand
  • Meer woongemak door een aangenamere temperatuur en minder tocht
  • Minder last van vocht en schimmel
  • Minder geluidsoverlast

Ontdek of u recht heeft op subsidies

Goede isolatie is ontzettend goed voor het milieu. Verbruikt u minder gas en elektriciteit? Dan bent u groen bezig. Daarom wil de overheid isolatiemaatregelen aanmoedigen door subsidies vrij te geven. Op onze subsidiepagina leert u meer over de mogelijkheden en ontdekt u de belangrijkste subsidies. Zo ziet u welke keuzes u kunt maken om een fijne korting te krijgen op uw isolatiewerken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in het isoleren van uw pand en bent u op zoek naar een bedrijf dat altijd een passende oplossing heeft? Dan is Lubben Isolatie uw isolatiebedrijf in Leeuwarden en omstreken. Tijdens een inspectie bekijken we de mogelijkheden, waarna we een professioneel advies uitbrengen. Hierbij houden we natuurlijk ook rekening met uw budget en persoonlijke wensen. Vervolgens mag u rekenen op professionele installatie door echte vakmensen. Zo kunnen we als isolatiebedrijf in Leeuwarden altijd de beste kwaliteit bieden. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.