Isolatiebedrijf Groningen

Isolatiebedrijf Groningen

Wilt u graag net als vele anderen geld besparen door in de winter niet meer de kachel volledig open te hoeven draaien? Of wilt u in de zomer van een koeler huis genieten? Bij Lubben Isolatie in Groningen bent u aan het juiste adres! Door ons in te schakelen, profiteert u binnen no time van een lagere energierekening. Ook helpt u het milieu een handje mee door minder gas en elektriciteit te gebruiken.

De specialisten van Lubben Isolatie in Groningen hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie en glasisolatie. We leveren altijd maatwerk en beschikken over de middelen om aan al uw isolatiewensen in Groningen te voldoen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Lubben Isolatie: uw isolatiespecialist in het Groningen

Bij ons werken alleen isolatiespecialisten. Zo garanderen we u de beste totaalservice en isoleren we uw woning snel, maar zorgvuldig en altijd naar uw wensen. We zijn gespecialiseerd in de isolatie van woningen die tussen de jaren 30 en 90 gebouwd zijn. Deze woningen zijn vaak nog niet goed geïsoleerd en hebben er veel baat bij.

Bent u dus op zoek naar een gespecialiseerd isolatiebedrijf in Groningen? Lubben Isolatie helpt u graag in alle delen van de provincie!

Isolatiebedrijf in Groningen: onbegrensde mogelijkheden

We adviseren u graag over de isolatiemogelijkheden in Groningen op maat voor in uw situatie. Doordat we niet vast zitten aan een specifieke leverancier, zijn we volledig productonafhankelijk en voorzien we uw woning altijd van A-kwaliteit isolatiemateriaal.

We voeren al onze werkzaamheden op een gecertificeerde wijze uit. Deze manier van werken stelt ons in staat om altijd de beste service voor isolatie te leveren. U krijgt ook nog eens standaard 10 jaar isolatiegarantie van ons!

Reviews van onze klanten

Huis geïsoleerd door lubben isolatie. Goed geadviseerd en bovendien professioneel uitgevoerd. Wij zijn klaar voor de winter!

Francesco Meloni

Vandaag de spouwmuur laten isoleren door Lubben Isolatie. Twee vakmannen rondom het huis gehad met kennis van zaken. Na afloop van de werkzaamheden werd zelfs het boorgruis rondom de woning netjes opgeruimd. Super tevreden.

H.A. Buma

We zijn zeer tevreden over onze vloerisolatie. Bij het gesprek werd duidelijk uitgelegd wat er zou gaan gebeuren en werd er verteld welke mogelijkheden er zijn. Alles heel transparant. We zouden het zo weer doen!

Esther Roos

Voordelen A-kwaliteit isolatie in Groningen

Wilt u minder elektriciteit en gas verbruiken en jaarlijks tot wel honderden euro’s besparen? Isoleer dan uw woning of bedrijfspand in Groningen. Lubben Isolatie is het gespecialiseerde isolatiebedrijf dat u daarbij helpt. Met A-kwaliteit isolatie in Groningen profiteert u van vele voordelen:

  • Lagere energiekosten
  • Minder geluidsoverlast
  • Duurzamer leven
  • Comfortabel werken en wonen
  • Waardeverhoging van uw pand
  • Geen last meer van vocht en schimmel
  • U komt in aanmerking voor subsidies

Isolatiediensten van Lubben Isolatie in Groningen

Onze specialisten hebben al jaren ervaring met het aanbrengen van de beste kwaliteit isolatiematerialen op alle mogelijke plekken in allerlei panden in Groningen. Welk deel van uw woning of bedrijfspand u ook wilt laten isoleren, Lubben Isolatie is u van dienst.

We komen graag bij u langs om een inspectie uit te voeren en de mogelijkheden met u te bespreken. We bieden de onderstaande isolatiediensten aan in Groningen:

Spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is de meest rendabele isolatiemethode voor uw woning of bedrijfsgebouw in Groningen. Deze investering resulteert niet alleen in aanzienlijke jaarlijkse besparingen op energiekosten, maar verbetert ook het energielabel van het pand, wat vaak gepaard gaat met een waardevermeerdering. Lubben Isolatie heeft al diverse woningen in Groningen voorzien van spouwmuurisolatie, waaronder vrijstaande huizen, hoekwoningen, twee-onder-een-kap woningen en tussenwoningen. Voor uitgebreide informatie over de diverse soorten spouwmuurisolatie die wij aanbieden, nodigen we u uit om onze speciale pagina over spouwmuurisolatie te bezoeken.

Vloerisolatie

Het verhogen van de energiezuinigheid van uw woning en het optimaliseren van het wooncomfort worden moeiteloos bereikt met vloerisolatie. De isolatie zorgt ervoor dat warmte efficiënt behouden blijft, terwijl de toegankelijkheid van de kruipruimte behouden blijft. Een vloer die niet geïsoleerd is verliest wel 15% van de warmte. De mogelijkheid tot combinatie met vloerverwarming maakt niet alleen komaf met koude voeten, maar draagt ook bij aan aanzienlijke waardestijging van uw woning of pand. We leveren onze diensten in elke uithoek van de provincie en installeren topkwaliteit vloerisolatie in woningen én bedrijfspanden.

Bodemisolatie

Bij kruipruimtes met een diepte van minder dan 50 cm adviseren wij bodemisolatie als een geschiktere keuze dan vloerisolatie. Afsluiting van de kruipruimtebodem met materialen zoals EPS-Parels, Drowa chips of zelfs ISO dekens voorkomt effectief optrekkend vocht en koude stromen langs de funderingsranden. In Groningen hebben wij diverse bodemisolatieprojecten uitgevoerd, met name in gebieden met vochtige vloeren. Meer details over bodemisolatie zijn te vinden op onze specifieke pagina. Belangrijk om te benadrukken is dat momenteel een subsidie van 6 euro per vierkante meter beschikbaar is voor bodemisolatie, onder voorwaarde dat twee isolatiemaatregelen worden uitgevoerd.

Dakisolatie

Voor dakisolatie bent u bij Lubben Isolatie op het juiste adres! Dakisolatie is een effectieve manier om uw woning duurzamer te maken.

Niet alleen draagt deze isolatiemaatregel bij aan energiebesparing door het vasthouden van opstijgende warmte, maar het biedt tevens bijkomende voordelen zoals verbeterde brandveiligheid en verminderde geluidsoverlast, dankzij het geluiddempende karakter van het isolatiemateriaal. De resulterende besparingen op energiekosten zorgen voor een snelle terugverdientijd van de isolatie-investering, meestal binnen 7 jaar. Dakisolatie resulteert bovendien in een verhoogd energielabel voor uw woning, wat op zijn beurt leidt tot een waardestijging van het vastgoed. Voor uitgebreidere informatie over dakisolatie verwijzen wij u graag naar onze specifieke pagina bij Lubben Isolatie.

Glasisolatie

Bij Lubben Isolatie vindt u de ideale oplossing voor glasisolatie! Wij leveren hoogwaardige glasisolatieoplossingen om uw woning te optimaliseren voor energie-efficiëntie. Met onze expertise en topkwaliteit isolatieproducten minimaliseren we warmteverlies via ramen, wat niet alleen zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, maar tevens leidt tot aanzienlijke energiebesparingen. Ervaar zelf de voordelen van glasisolatie met Lubben Isolatie en maak een investering in een duurzamere en energiezuinigere leefomgeving.

Subsidie isolatie in Groningen

Er zijn landelijke en gemeentelijke subsidies voor woningbezitters en bedrijven die isolatie laten aanbrengen. Misschien komt u wel in aanmerking voor een isolatiesubsidie. Lees op onze subsidiepagina alles over de belangrijkste regelingen die de overheid heeft getroffen om duurzaam wonen en werken te stimuleren.

Advies nodig? Neem contact op

Heeft u een dringende vraag voor Lubben Isolatie, uw ervaren isolatiebedrijf in Groningen? Of wilt u deskundig advies ontvangen? Neem contact met ons op via 0592 201 382 of stuur een e-mail naar info@lubbenisolatie.nl.

Heeft u zich al georiënteerd en wilt u isolatie in uw pand laten aanbrengen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van ons.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.