Vloerisolatie Groningen

Betaalt u jaarlijks ook te veel energiekosten? En wilt u minder elektriciteit en gas verbruiken? Laat de vloer van uw woning of bedrijfspand in Groningen dan isoleren. Hiermee bespaart u op jaarbasis honderden euro’s en verhoogt u tegelijkertijd de waarde van uw pand. Mocht u nog vragen hebben, neem dan zeker contact met ons op. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

De medewerkers van Lubben Isolatie zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige vloerisolatie in Groningen. We voeren alle werkzaamheden naar uw voorkeuren uit. Zo bent u bij ons verzekerd van isolatie op maat.

Vloerisolatie prijs

De prijs van het laten plaatsen van vloerisolatie in Groningen hangt af van een aantal factoren:

 • De oppervlakte
 • Het type woning
 • De isolatiesoort

De gemiddelde prijs om een volledige vloer van ongeveer 50 m2 te laten isoleren, is € 1.500,-. De kosten voor de arbeid, het materiaal en de btw zijn hierbij inbegrepen. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn om bij u vloerisolatie van de beste kwaliteit te plaatsen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Lubben Isolatie is uw specialist in vloerisolatie

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het isoleren van panden gebouwd in de 20ste eeuw. We richten ons voornamelijk op de bouwjaren tussen 1925 en 1985, onder andere omdat veel van deze panden nauwelijks tot niet geïsoleerd zijn.

In de winter blijft de warmte in deze gebouwen niet goed binnen en moet er veel gestookt worden. Omdat er veel warmte verloren gaat via de vloer, raden we aan om vloerisolatie te laten leggen door een professioneel bedrijf.

Productonafhankelijk

We zijn compleet productonafhankelijk, wat betekent dat we altijd het beste isolatiemateriaal voor uw situatie gebruiken. Bovendien werken we volgens een gecertificeerde uitvoering. U krijgt van ons maar liefst 10 jaar garantie op uw vloerisolatie.

Onze vakspecialisten zijn pas klaar als u 100% tevreden bent met het eindresultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vloer? We komen graag bij u op locatie voor een inspectie. Bel ons via 0592 201 382 of stuur een e-mail naar info@lubbenisolatie.nl om uw vragen te stellen of een afspraak te maken.

Subsidie vloerisolatie Groningen

Bij een investering in vloerisolatie in Groningen komt u in aanmerking voor diverse subsidies, zowel als particulier als ondernemer. Laat u uw vloer isoleren en neemt u er nog een isolatiemaatregel bij, zoals spouwmuurisolatie? Dan komt u in aanmerking voor de ISDE-subsidie en krijgt u een deel van uw investering terug. Zo doet u er ook aanzienlijk minder lang over om de investering terug te verdienen.

Naast deze aantrekkelijke subsidie zijn er nog veel meer regelingen die de overheid in het leven heeft geroepen om investeringen in duurzame maatregelen te stimuleren:

 • Subsidie Waardevermeerdering (SNN)
 • Het Nationaal Warmtefonds
 • Energiebespaarlening

Voor een compleet overzicht van de belangrijkste regelingen bekijkt u onze subsidiepagina.

Voordelen van vloerisolatie in Groningen

Woningbezitters in het noorden van Nederland ondervinden relatief vaak vochtproblemen. De grond bestaat namelijk vooral uit klei en veen. Water kan hierdoor makkelijk gebouwen binnendringen, met schimmelvorming en kou als gevolg. Door vloerisolatie in uw pand in Groningen te laten leggen, gaat u deze problemen tegen en profiteert u van vele voordelen:

 • Minder elektriciteits- of gasverbruik
 • Lagere energierekening
 • Waardeverhoging
 • Geen schimmelvorming en huisstofmijten meer door de kou en vocht
 • Minder hoge luchtvochtigheid
 • U komt in aanmerking voor subsidies
 • Te combineren met vloerverwarming

De mogelijkheden van vloerisolatie

Na een grondige inspectie gaan onze vakspecialisten aan de slag. Over het algemeen brengen we het isolatiemateriaal direct onder de vloer aan, omdat dit de makkelijkste wijze van plaatsen is. Er moet hiervoor wel een kruipruimte aanwezig zijn die minimaal 50 cm hoog is.

Wanneer de kruipruimte lager is, raden we aan om voor bodemisolatie te kiezen. In het onderstaande rijtje bekijkt u uw mogelijkheden voor vloerisolatie in Groningen.

 • Tegen de onderkant van de vloer (kruipruimte aanwezig)
 • Op de bovenkant van de vloer (hout of beton)
 • In de kruipruimte (bodemisolatie bij minder dan 50 cm hoogte)

Vragen? Neem contact op met Lubben Isolatie

Heeft u nog vragen over de opties voor vloerisolatie in uw pand in Groningen? We zijn altijd snel en eenvoudig bereikbaar via 0592 201 382 of info@lubbenisolatie.nl. Wilt u liever persoonlijk contact met ons en direct advies ontvangen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.