Vloerisolatie Emmen

Schrok u vorig jaar ook van uw jaarlijkse gas- en elektriciteitsrekening? Als uw woning nog niet goed geïsoleerd is, is er een heel simpele oplossing voor de hoge stookkosten. Laat vloerisolatie aanbrengen in Emmen en bespaar honderden euro’s op jaarbasis.

Neem zo snel mogelijk contact op met de experts van Lubben Isolatie of vraag direct een offerte aan. Ze zorgen ervoor dat de warmte in uw woning of bedrijfsruimte niet zo makkelijk meer verloren gaat via de grond. We maken gebruik van de beste isolatiematerialen voor hoge kwaliteit vloerisolatie.

Kies voor Lubben Isolatie: uw isolatiebedrijf in Emmen

Bij iedere opdracht isoleert Lubben Isolatie uw vloer naar uw wensen. We bieden u de beste service, van a tot z, en verzekeren u van het beste eindresultaat en 100% tevredenheid. Schakel onze specialisten in en profiteer van onze voordelen:

 • Inspectie op locatie
 • Vooraf een overzichtelijke offerte
 • Isolatie op maat
 • Volledig productonafhankelijk
 • Passende isolatiesoort voor iedere situatie

Heeft u interesse? We zijn heel makkelijk te bereiken via 0592 – 201382 en info@lubbenisolatie.nl. Maak een afspraak, dan komen we graag bij u langs!

De prijs van vloerisolatie

De kosten om vloerisolatie goed aan te brengen, zijn afhankelijk van een drietal factoren:

 • De oppervlakte
 • Het type woning
 • De isolatiesoort

De gemiddelde kosten voor vloerisolatie in Emmen bij een vloer van 50 m2 zijn circa € 1.500,-. Hierbij zijn de volgende kosten inbegrepen: arbeid, aanschaf en btw. Als u graag een gerichte kostenindicatie van ons wilt ontvangen, vul dan een offerteaanvraag in. U krijgt zo snel mogelijk een offerte opgestuurd!

Waarom vloerisolatie laten aanbrengen?

Vloerisolatie zorgt, net als de andere isolatiesoorten, voor meer comfort op werk of in huis. Goede vloerisolatie zorgt er namelijk voor dat u minder last heeft van vocht en tocht, waardoor de vloer warmer blijft. De andere redenen om vloerisolatie in Emmen aan te brengen zijn:

 • Lagere energierekening
 • Meer woon- en werkcomfort
 • Meerwaarde voor uw pand
 • Lagere luchtvochtigheid
 • Te combineren met vloerverwarming

Komen we er tijdens de inspectie achter dat het niet mogelijk is vloerisolatie aan te brengen, dan adviseren we u om te kiezen voor een andere optie, namelijk bodemisolatie. Dit heeft dezelfde werking, maar wordt in de kruipruimte geïnstalleerd. Vraag naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan!

Isolatiematerialen

Alle materialen waarmee we uw vloer isoleren, hebben een uitstekende isolatiewaarde. Deze waarde hangt onder andere af van hoe dik het isolatiemateriaal is. Een adviseur van Lubben Isolatie komt graag bij u langs in Emmen voor een inspectie. We isoleren uw vloer vervolgens met onderstaande materialen:

 • BASF LWP H20 spray (ter plekke gespoten isolatieschuim)

Andere soorten isolatie

Ons isolatiebedrijf biedt een breed scala isolatiesoorten aan voor iedere plek in uw pand in Emmen. U kunt bij ons, naast vloerisolatie, terecht voor:

Neem contact op met ons isolatiebedrijf

Heeft u nog vragen over de opties om uw vloer te laten isoleren in Emmen? Neem dan zeker contact met ons op via 0592 – 201382 of info@lubbenisolatie.nl. Voor persoonlijk advies zijn we ook altijd bereikbaar. Wilt u direct een offerte? Vraag dan een kostenindicatie aan via de onderstaande button.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.