Vloerisolatie Drenthe

Bent u ieder jaar weer veel geld kwijt aan gas en elektriciteit? Als u minder wilt betalen en tegelijkertijd het milieu een handje wilt helpen, laat u vloerisolatie in uw pand in Drenthe plaatsen.

De professionals van Lubben Isolatie zorgen altijd voor een warme ruimte door gebruik te maken van hoogwaardig isolatiemateriaal en een gecertificeerde installatie. Vraag nu een offerte aan of neem bij vragen eerst contact met ons op!

Bij iedere opdracht isoleren we de vloer naar uw specifieke voorkeuren. Zo garanderen we dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat. U krijgt ook 10 jaar garantie op onze vloerisolatie in Drenthe.

Kosten vloerisolatie

Wilt u weten wat de precieze kosten zijn om de vloer in uw pand goed te laten isoleren? De prijs is afhankelijk van 3 factoren:

 • De oppervlakte
 • Het type woning
 • De isolatiesoort

We kunnen u een gemiddelde prijs geven. Bij een vloer van 50 m2 betaalt u ongeveer € 1.500,-, inclusief arbeidskosten, de aanschaf van materiaal en de btw.
Bent u benieuwd naar de exacte kosten om uw vloer te isoleren met materialen van hoogwaardige kwaliteit? Vaag in dat geval geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

De specialist in vloerisolatie in Drenthe: Lubben Isolatie

Bij Lubben Isolatie zijn uitsluitend professionals werkzaam en we voeren iedere opdracht op maat uit. We zijn gespecialiseerd in het isoleren van panden die gebouwd zijn tussen 1925 en 1985. De gebouwen die in deze periode gebouwd zijn, zijn tegenwoordig nog steeds slecht of helemaal niet geïsoleerd.

Wilt u uw woning, kantoorpand of een specifieke ruimte dus meteen goed isoleren? Schakel dan de specialisten van Lubben Isolatie in. Zo bent u verzekerd van goede vloerisolatie in Drenthe en weet u zeker dat er geen warmte meer verloren gaat via de vloer.

Hoogwaardige materialen voor de beste isolatie

We werken altijd met isolatiematerialen van de beste kwaliteit. We zijn namelijk volledig productafhankelijk, zodat we bij iedere opdracht de juiste isolatiesoort kunnen toepassen. Pas als u 100% tevreden bent, zijn onze professionals klaar en laten ze uw pand netjes achter.

Waar u ook woont in Drenthe, we komen graag bij u langs voor een inspectie. Onze specialisten rijden naar alle uithoeken en zijn u natuurlijk ook van dienst in de grotere steden:

Heeft u interesse in het laten isoleren van uw vloer? We sturen graag een inspecteur naar uw locatie om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en de kosten. Neem snel contact met ons op via 0592 – 201382 of info@lubbenisolatie.nl voor een afspraak.

Subsidie vloerisolatie Drenthe

Bent u van plan een investering te doen in vloerisolatie in Drenthe? Dan komt u misschien wel in aanmerking voor een regeling van de overheid. Zo is er bijvoorbeeld de ISDE-subsidie, die u ontvangt wanneer u investeert in 2 soorten isolatiemaatregelen, zoals vloerisolatie en spouwmuurisolatie.

Bekijk op onze subsidiepagina welke regelingen voor u gelden en van welk voordeel u profiteert.

Voordelen van vloerisolatie

Wanneer uw vloer vaak koud aanvoelt, kan het zijn dat er vocht in de kruipruimte zit. Door vloerisolatie te laten installeren door de professionals van Lubben Isolatie voorkomt u dat de warmte verloren gaat en profiteert u van meerdere voordelen:

 • Minder stookkosten
 • Lagere energierekening
 • Waardeverhoging van uw pand
 • Geen kou en schimmelvorming meer door vocht
 • Lagere luchtvochtigheid
 • Eenvoudig te combineren met vloerverwarming

Soorten vloerisolatie in Drenthe

Omdat er veel soorten ruimtes onder gebouwen zitten, zijn er ook meerdere soorten vloerisolatie. U kunt bij Lubben Isolatie terecht voor al deze soorten isolatiemethoden:

 • Tegen de onderkant van de vloer (kruipruimte aanwezig)
 • Op de bovenkant van de vloer (hout of beton)
 • In de kruipruimte (bodemisolatie bij minder dan 50 cm hoogte).

Is de kruipruimte lager? Het is dan beter om te kiezen voor bodemisolatie.

Vraag een offerte aan

Heeft u nog vragen over uw mogelijkheden voor vloerisolatie in Drenthe? U bereikt ons gemakkelijk via 0592 – 201382 of info@lubbenisolatie.nl. Wilt u meteen persoonlijk advies of een gerichte kostenindicatie van ons ontvangen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek of een offerte aan via de onderstaande button.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.