Spouwmuurisolatie Meppel

Wordt het bij u ook snel koud in huis als u de verwarming uitdoet in de winter? Of wordt het te warm in de zomer? De kans is groot dat uw pand in Meppel niet goed geïsoleerd is. De beste oplossing met een hoog rendement is spouwmuurisolatie. Dit is een laag isolatie tussen de binnen- en buitenmuur, waardoor uw woon- en werkcomfort aanzienlijk toeneemt.

Bij Lubben Isolatie gebruiken we uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit en zijn we volledig productonafhankelijk. Dit onderscheidt ons isolatiebedrijf van alle andere. We zijn u graag van dienst in Meppel en omgeving. Neem via bovenstaande button contact met ons op om uw opties te bespreken. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor een concurrerend prijsvoorstel.

Wat doet spouwmuurisolatie in uw pand in Meppel?

De spouw is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur. Vanaf ongeveer 1925 begon men met het bouwen van woningen met spouwmuren, maar deze muren werden nooit geïsoleerd. Daar begon men pas mee rond 1985, omdat werd ontdekt dat met de juiste isolatie in spouwmuren de warmte minder snel de woning verliet en de temperatuur constant bleef.

Spouwmuren isoleren in bestaande woningen

Er zijn verschillende soorten isolatie. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in uw woning in Meppel kan dus op meerdere manieren gedaan worden. De specialisten van Lubben Isolatie isoleren voornamelijk bestaande woningen die veel baat hebben bij spouwmuurisolatie. We gebruiken een van de volgende materialen om uw woning naar wens te isoleren:

 • Knauf Supafil (Minerale inblaaswol)
 • Isoplusparels (EPS parels verlijmd)
 • Enverifoam (Isolatieschuim/isolatieherstel)

We werken volgens een gecertificeerde uitvoering en garanderen u de beste spouwmuurisolatie in Meppel met een levensduur van minstens 60 jaar. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie.

Heeft uw woning in Meppel spouwmuren?

Als uw woning tussen 1925 en 1985 gebouwd is, dan is het pand vrijwel zeker voorzien van spouwmuren die nog niet geïsoleerd zijn. Weet u niet zeker of uw huis spouwmuren heeft? U komt er makkelijk achter door te kijken hoe dik de buitenmuur is. Is de muur dikker dan 24 cm, dan is de kans groot dat uw woning spouwmuren heeft.

Wilt u zeker weten of uw woning spouwmuren heeft? Laat er dan een professional naar kijken? Een expert van Lubben Isolatie komt graag bij u langs en bespreekt met u de eventuele mogelijkheden voor spouwmuurisolatie.

Redenen om uw spouwmuren te isoleren

Spouwmuurisolatie in uw woning in Meppel is een goede oplossing voor uw isolatieprobleem. U heeft er maar liefst 60 jaar lang profijt van. Lees hieronder een aantal redenen om spouwmuurisolatie aan te laten brengen:

 • Uw woning blijft warmer in de winter en koeler in de zomer
 • Geen last meer van vocht en schimmel
 • Betere absorptie van geluiden van buiten
 • Aanzienlijk lagere energierekening
 • U heeft mogelijk recht op subsidies
 • Aanbrenging zonder sloopwerk en overlast
 • Binnen 1 dag uitgevoerd
 • Uw investering al binnen 3 tot 5 jaar terugverdiend
 • Waardeverhoging en duurzamer energielabel
 • Uw leef- en werkcomfort neemt toe

Kosten spouwmuurisolatie

De prijs voor het laten isoleren van de spouwmuren in uw woning in Meppel, is afhankelijk van:

 • Hoeveel materiaal er nodig is
 • Welk type isolatiemateriaal u kiest
 • De soort woning: tussenwoning, hoekhuis of vrijstaande woning

Heeft u interesse en wilt u een kostenindicatie van ons ontvangen? Vraag dan heel makkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan.

Subsidie spouwmuurisolatie Meppel

Er zijn verschillende regelingen waar u mogelijk voor in aanmerking komt met de aanschaf en installatie van spouwmuurisolatie. Voor meer informatie en om te zien aan welke voorwaarden u moet voldoen, neemt u een kijkje op onze subsidiepagina’s:

Lubben Isolatie: uw isolatiebedrijf in Meppel

Mocht u nog vragen hebben over deze isolatiedienst of een andere, twijfel dan niet en bel ons op 0592 – 201382 of stuur een e-mail naar info@lubbenisolatie.nl. We beantwoorden uw vragen zo duidelijk mogelijk en komen desgewenst langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.