Spouwmuurisolatie Friesland

Bespaar jaarlijks honderden euro’s op uw energierekening met spouwmuurisolatie in Friesland. Het isoleren van de spouwmuren is namelijk zeer rendabel. Gemiddeld verdienen klanten hun investering al binnen 5 jaar terug. Daar komt bij dat u het energielabel verbetert en de waarde van uw woning verhoogt. Kies ook voor een duurzame en energiezuinige levensstijl. Neem contact op met een van onze specialisten en vraag naar de isolatiemogelijkheden voor uw bedrijfspand of woning. We zorgen ervoor dat u er snel weer warmpjes bij zit. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen.

Spouwmuurisolatie kosten

Lubben Isolatie brengt de spouwmuurisolatie vakkundig aan. Omdat bijna iedere woning uniek is, kunnen we geen vaste prijs geven. De kosten van spouwmuurisolatie hangen o.a. af van:

  • De oppervlakte
  • Het type woning
  • De isolatiesoort

De kosten variëren sterk, maar vallen gemiddeld rond de € 2100,- uit, volgens de voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Bent u benieuwd wat het kost om uw woning of gebouw te laten isoleren, vraag dan een offerte aan.

Subsidie spouwmuurisolatie Friesland

Er bestaat een aantal subsidies en leningen die een investering in isolatiemaatregelen moeten vergemakkelijken. Eén daarvan is de ISDE subsidie. Als particulier heeft u recht op deze subsidie als u twee isolatietoepassingen, zoals spouwmuurisolatie en vloerisolatie, laat aanbrengen. Verder is er nog een lening die u wellicht kunt aanvragen: de Energiebespaarlening.

Lubben Isolatie: dé isolatiespecialist in Friesland

We zijn gespecialiseerd in het isoleren van oude panden, met name woningen die tussen 1925 en 1985 gebouwd zijn. Het overgrote deel van deze woningen is niet of slecht geïsoleerd. Vocht heeft hier geen moeite om binnen te komen en de warmte te onttrekken. Het plaatsen van isolatiemateriaal is in dit soort gebouwen van essentieel belang om goedkoper en comfortabeler te kunnen wonen en werken.

We werken volgens een gecertificeerde uitvoering en zijn volledig productonafhankelijkheid. Dit betekent dat we voor iedere woonsituatie altijd de beste oplossing vinden en alleen maar hoogwaardige materialen en producten gebruiken. Zo bent u verzekerd van goede isolatie.

Bovendien zijn we pas klaar als u tevreden bent met het eindresultaat. U krijgt daarnaast 10 jaar garantie op de spouwmuurisolatie. Mocht u nog vragen hebben over onze aanpak, neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail. Als u een afspraak maakt, komen we graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen spouwmuurisolatie

Houd kou buiten de deur door spouwmuurisolatie in uw woning of bedrijfspand in Friesland te laten aanbrengen. Deze isolatietoepassing is een zeer rendabele en permanente oplossing. U profiteert dus maximaal van de volgende voordelen:

  • Waardeverhoging en beter energielabel
  • Lagere energiekosten
  • Geen vocht en schimmel meer tussen de muren

Soorten spouwmuurisolatie Friesland

Tegenwoordig wordt bijna iedere woning gebouwd met een spouwmuurconstructie. De holle ruimte tussen de binnen- en buitenmuur is vaak niet opgevuld. Vocht en schimmel hebben hierdoor vrij spel. Om vochtproblemen te voorkomen kunt u spouwmuurisolatie laten aanbrengen. U maakt het gebouw of de woning met deze toepassing duurzamer, energiezuiniger en meer waard.

De specialisten van Lubben Isolatie maken gebruik van de volgende producten om de spouwmuur op te vullen:

  • Knauf Supafil (Minerale inblaas wol)
  • Isoplusparels (EPS parels verlijmd)
  • Enverifoam (Isolatieschuim/isolatieherstel)

Contact opnemen met Lubben Isolatie

We komen graag bij u langs om de muurconstructie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak of stel uw vraag door ons te bellen via 0592 – 201382 of een e-mail te sturen.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.