Spouwmuurisolatie Emmen

Bent u woonachtig of gevestigd in Emmen en merkt u dat uw spouwmuren niet goed zijn geïsoleerd? Bijvoorbeeld omdat het ’s winters snel afkoelt nadat u de kachel heeft uitgezet, of omdat het kwik erg snel stijgt bij zomers weer? Laat uw spouwmuren dan isoleren, zodat u in het vervolg probleemloos koudere en warmere periodes tegemoet gaat.

Lubben Isolatie is uw isolatiespecialist in Emmen. We voorzien de tussenruimte van uw binnen- en buitenmuur van de beste kwaliteit spouwmuurisolatie met een minimale levensduur van 60 jaar. Bel ons direct voor het maken van een afspraak of vraag een offerte aan.

Het effect van spouwmuurisolatie

Veel gebouwen die tussen 1925 en 1985 gebouwd zijn, hebben een spouw. Dit is de ruimte die zich tussen uw binnenmuur en buitenmuur bevindt. De meeste van deze gebouwen zijn nog niet geïsoleerd en hebben daarom een laag energielabel. Hierdoor moet u bij koud weer extra stoken om de kamer op temperatuur te houden en doet u er in de zomer goed aan om een airco te gebruiken. Met de spouwmuurisolatie van Lubben Isolatie houdt u op de juiste momenten de warmte en kou buiten en blijft de energierekening laag.

Uw woning of bedrijfspand in Emmen voorzien van spouwmuurisolatie

Lubben Isolatie maakt gebruik van diverse isolatiematerialen die elk geschikt zijn voor specifieke situaties. Van tevoren bepalen we welk materiaal het geschiktst is voor uw situatie. We werken met de volgende materialen:

 • Enverifoam (isolatieschuim/isolatieherstel)
 • Knauf Supafil (minerale inblaaswol)
 • Isoplusparels (EPS parels verlijmd)

Bij Lubben Isolatie heeft u standaard 10 jaar garantie op uw spouwmuurisolatie, onafhankelijk van het toegepaste materiaalsoort.

De voordelen van spouwmuurisolatie

Uw spouwen voorzien van isolatie is met recht een uitstekende investering te noemen. Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat u uw energierekening laag houdt, maar ook profiteert u van de volgende voordelen:

 • Gaat levenslang mee
 • Houdt uw huis beter op de gewenste temperatuur
 • Tocht, vocht en schimmels zijn verleden tijd
 • Zorgt ook voor geluidsisolatie
 • Sloopwerk is niet nodig
 • In 1 dag uw huis voorzien van spouwmuurisolatie
 • U verdient de investering in slechts 3 tot 5 jaar terug
 • Verhoogt de waarde van uw woning of bedrijfspand
 • Het pand krijgt een beter energielabel

Wat kost spouwmuurisolatie?

De kosten voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in uw pand in Emmen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Uiteindelijk bepalen de benodigde hoeveelheid materiaal, het materiaalsoort en het type pand de prijs. Vraag voor een specifieke prijsopgave een vrijblijvende offerte op.

Subsidie voor spouwmuurisolatie

Bent u van plan om uw woning of bedrijfspand in Emmen te voorzien van spouwmuurisolatie? Zorg dan dat u zich eerst goed inleest over de bestaande subsidies. De overheid en gemeentes zetten zich namelijk in om Nederland te verduurzamen, waardoor spouwmuurisolatie financieel nóg aantrekkelijker wordt. Lees alles over de mogelijke subsidies:

We komen graag bij u langs in Emmen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u gebruikmaken van onze diensten? Schroom niet en neem contact op door ons te bellen via 0592 201 382 of een e-mail te sturen naar info@lubbenisolatie.nl. Onze specialisten komen indien gewenst zo snel mogelijk bij u langs in Emmen.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.