Spouwmuurisolatie Drenthe

Wilt u jaarlijks ook veel geld besparen op uw energierekening en uw woning in Drenthe verduurzamen? Investeer dan zo snel mogelijk in spouwmuurisolatie. Doordat het isoleren van spouwmuren een heel hoog rendement biedt, heeft u uw investering er gemiddeld al binnen 5 jaar uit. Ook verbetert het energielabel van uw woning, met als gevolg dat de waarde van uw woning toeneemt.

Bij Lubben Isolatie helpen we u graag uw wensen voor een duurzamere levensstijl te realiseren. Neem contact op met een van onze isolatiespecialisten en bespreek de mogelijkheden voor spouwmuurisolatie in Drenthe. U heeft ook de mogelijkheid om meteen een offerte aan te vragen.

Wat is een spouwmuur?

Een spouwmuur is een buitenmuur die uit twee delen bestaat. De meeste gebouwen die tussen 1925 en 1985 gebouwd zijn, hebben spouwmuren. Het probleem bij dit type muur is dat hij vaak niet geïsoleerd is. Dit zorgt ervoor dat de warmte makkelijk de woning verlaat.

Bij Lubben Isolatie hebben we ons gespecialiseerd in het isoleren van (oude) spouwmuren. Daarmee zijn we het aangewezen isolatiebedrijf in Drenthe om uw woning te isoleren en te verduurzamen.

Prijs spouwmuurisolatie

Ook al installeren onze isolatiespecialisten in iedere woning het isolatiemateriaal met hetzelfde vakmanschap, de prijzen verschillen per klus. De kosten van spouwmuurisolatie in Drenthe zijn afhankelijk van:

 • hoeveel materiaal er nodig is om de gewenste spouwmuren te isoleren;
 • voor welke isolatiesoort u kiest;
 • het type woning.

De prijs kan dus sterk variëren. Om u toch een indicatie te geven, houden we de cijfers van de voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal aan. Volgens deze organisatie betaalt u gemiddeld voor een isolatieopdracht rond de € 2.100,-.

Bent u geïnteresseerd in onze spouwmuurisolatie en wilt u een gerichte prijsindicatie ontvangen? Vraag dan eenvoudig en snel een offerte aan via onderstaande button.

Subsidie spouwmuurisolatie Drenthe

De overheid heeft een aantal leningen en subsidies in het leven geroepen om de verduurzaming van woningen in Nederland te versnellen. Het idee is dat u zo makkelijker een investering doet in bijvoorbeeld spouwmuurisolatie in Drenthe.

Om in aanmerking te komen voor de verschillende regelingen, moet u wel aan specifieke voorwaarden voldoen. Wilt u meer informatie over de subsidies en leningen die worden aangeboden? Lees er dan meer over op onderstaande pagina’s:

Lubben Isolatie: uw isolatiespecialist in Drenthe

We specialiseren ons bij Lubben Isolatie in het isoleren van oude woningen, onder andere in Drenthe, voornamelijk gebouwd tussen 1925 en 1985. Een groot percentage van deze woningen is namelijk nog niet geïsoleerd.

Spouwmuurisolatie is ongelooflijk rendabel en zorgt ervoor dat de warmte uw woning minder makkelijk verlaat. Zo is het altijd behaaglijk in huis en stapt u tegelijkertijd over op een duurzamere levensstijl.

Het maakt niet uit waar u woont! We rijden naar alle uithoeken en dorpen van Drenthe om uw woning te voorzien van de juiste isolatie. En natuurlijk helpen we u ook in de grote steden:

Werkwijze Lubben Isolatie

We zijn volledig productonafhankelijk en leveren hierdoor voor iedere opdracht een oplossing op maat. We werken ook volgens een gecertificeerde uitvoering.

Dit in combinatie met onze producten van de hoogste kwaliteit, garandeert een geïsoleerde spouwmuur in Drenthe die tot wel 60 jaar meegaat. Daarnaast ontvangt u bij ons standaard 10 jaar garantie op de geplaatste isolatie.

Als u nog vragen heeft over onze werkwijze of onze andere diensten, dan neemt u telefonisch contact met ons op of stuurt u een e-mail. Heeft u zich al georiënteerd en bent u geïnteresseerd in spouwmuurisolatie? Vraag een offerte aan voor een gerichte prijsindicatie.

De voordelen van een spouwmuur isoleren

Het laten isoleren van de spouwmuren in uw woning in Drenthe is een permanente oplossing. U heeft er de rest van uw leven profijt van. Bekijk hieronder wat de voordelen van spouwmuurisolatie zijn:

 • Het huis ontvangt een duurzamer energielabel.
 • De waarde van uw woning verhoogt.
 • U heeft minder energiekosten.
 • Er zit geen vocht (en schimmel) meer tussen de muren.
 • Uw leef- en werkcomfort neemt toe.

De verschillende isolatiematerialen voor uw spouwmuur

Omdat we productonafhankelijk zijn, is het bij ons mogelijk om te kiezen tussen verschillende soorten isolatiemateriaal voor uw spouwmuur. We passen bij Lubben Isolatie de volgende producten toe om uw spouwmuren in Drenthe op te vullen:

 • Knauf Supafil (Minerale inblaaswol)
 • Isoplusparels (EPS parels verlijmd)
 • Enverifoam (Isolatieschuim/isolatieherstel)

Vragen? Neem contact op met Lubben Isolatie

Heeft u vragen over welk type isolatiemateriaal het best voor uw situatie in Drenthe is of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons eenvoudig via 0592 – 201382 of info@lubbenisolatie.nl.

U kunt ook meteen een offerte aanvragen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en komen graag langs voor een adviesgesprek.

Onze diensten

Spouwmuurisolatie

Besparing van 15% tot 25%

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer?

Dakisolatie

Verbeter uw energie-efficiëntie en comfort met dakisolatie.

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.